מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות בקשר לIGAנדב20/12/2010
שלום לכם,שמי הוא נדב ואני בן 17 ומזה שנה בערך התחיל לי סיפור של דם בשתן,הדם הופיע פעם אחת-פעמיים כשאר הוא נראה לעין במשך שנה,אך במשך כל הבדיקות השתן הכלליות היה אפשר לראות 250 ERYTOCYTIT או 150 וPROTEIN של כ100-600
באיסופי חלבון יצאו לי בהתחלה תוצאות כמו,400,700,600
אך עם הזמן ובזמן האחרון זה מגיע ל1000-2500
השאלה שלי היא כזאת:
הרופא כמעט בטוח שיש לי IGA NEPRHOPATY,או איך שהוא קורא לזה MALADIE DU BERGER
רציתי לדעת במידה וזה מה שיש לי,או האם יכול ליהות שיש לי משהו אחר,אני הולך לעשות ביופסיה עוד שבוע בערך כדי ליהות בטוח
בכל מקרה,השאלות העיקריות שלי הם כאלה:
1.עם אכן זאת המחלה שלי,האם מותר לי לבצע פעילות ספורטיבית כמו כדורסל או כדורגל?ועם כן כמה זמן ביום ומה קורה עם אני עושה יותר מידי וכדומ'
2.האם מותר להרים משקולות?
תודה רבה עם תוכלו לענות בהקדם זה חשוב לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות בקשר לIGA - תגובה
ד''ר ענת אלקיים21/12/2010קלינית נשמע מתאים למחלת BERGER צריך תשובת ביופסיה
במידה ואכן נהוג להתחיל טיפול תרופתי, בהתאם לתפקוד כליתי ולחץ דם
לאחר תשובה להתייעץ לגבי פעילות גופנית וכלכלה מתאימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יחס רנין ואלדוסטרון ותוצאות בדיקת דם
תוצאות אולטרסאונד כליות ומה פירושם
גבר בן 50 GFR לא תקין
תוצאות בדיקות דם מלחיצות
כליה ימנית אגנית מתפקדת זה משהו שאפשר לחיות איתו
משמעות של ציסטה קורטיקלית בכליה
בדיקות שתן ודם ותוצאות הבדיקות
הידרונפרוזיס כליה שמאלית אצל תינוק
כליות אגניות בעובר וסיכוי לתפקוד תקין
ערוץ הבריאות
.jpg)