מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילד בן שנה וחצילימור24/07/2011
שלום רב...
ישנם כמה בעיות אצל ילדי שצצו לאחרונה ואני ישמח ליעוץ דחוףף
1. מזה כמה ימים הילד לא מוכן להיכנס למקלחת טיפת מים שנוגעת בו הוא מתחיל לצרוח ברמות קשות בכי בילתי ניפסק וזה לא משנה באייזה חלק בגוף המים נוגעים... הוא לא מוכן להיכנס בכלל לכיוון האמבטיה (לפני כן הילד היה עושה אמבטיות בכייף אפילו בימים חמים היה יכול להיות חצי שעה בפנים עם המשחקים שלו)
2. ובנוסף בימים האחרונים הוא מתחיל להרים עלי ועל בעלי ידיים נותן מכות בפנים בידיים ובנוסף עומד וצועק בקולי קולות.
אני חייבת לציין שהוא בחופש מהגן וניכנס למסגרת אחרת למהלך החופש...(_בייביסיטר)
ובנוסף אני לא יודעת עם זה קשור אני בהריון בחודש 7..
אשמח לעצה עזרה אייזה שהוא פיתרון למצב.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן שנה וחצי - תגובה
ד''ר קווין שרייבר25/07/2011זה משהו התנהגותי, בין תגובה להריון בין תגובה למסגרת החדשה שלו
עם האמבטיות-זה לא הכי נורא אם הוא מתרחץ כל יום
ביחס למכות- לא הייתי מרשה לו. אם הוא עושה תעזבו אותו ואל תתנו לו התיחסות
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)