מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריחה פתאומית לתינוקת בת 4 חודשיםsvetam03/09/2011
אתמול בערב אחרי האבמטיה שמנו לב שלקטנה יש פריחה בכל הגוף- נקודות אדומות קטנות מאוד, לא בולטת ולא מורגשת על פני העור, נעלמת בלחיצת אצבע. עקבתי אחרי חום- ב"ה לא עלה. התנהגה בלילה כרגיל.
אתמול בבוקר נבדקה ע"י רופאת ילדים- הבדיקה הייתה בסדר גמור. הבוקר בדקתי אותה ונראה שהפריחה נעלמה ברובה, נותרה רק מעט בפנים, בחלקים מסויימים של בית החזה ומעט מאוד בגב... אבל שוב קשה מאוד לראות כי היא הפריחה יותר חיוורת מאתמול, וכאמור לא בולטת על פני העור.
אני חושדת שזה תגובה אלרגית לסימילאק איסומיל- הרופאה חשדה שאולי יש לקטנה רגישות לחלב פרה (מאז שהתחלתי לשלב תמ"ל לפני כחודש וקצת התגברו כאבי בטן והתחילה לפלוט, עם הזמן עלתה הכמות של הארוחות תמ"ל ביום וגם בכמויות, ובימים האחרונים פולטת המון שלא כהרגלה), ולכן המליצה לנסות את האיסומיל או את הסימילאק פרי (מטרנה ממש עושה לה כאבי בטן...). היא אכלה אתמול 2-3 פעמים את התמ"ל החדש, מהערב ועד כה- חלב שלי...
האם אכן יכולה להיות תגובה אלרגית לתמ"ל החדש? איך אני יכולה להיות בטוחה?
האם לקחת אותה לרופא או שאם אין תסמינים אחרים לא חייבים?
תודה מראש על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה פתאומית לתינוקת בת 4 חודשים - תגובה
פרופ' יצחק לוי03/09/2011אם הפריחה לא תיסוג הייתי מציע להיבדק שוב על ידי רופא הילדים.
לדעתי עד מחר היא תבריא
שלך
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)