מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן חודשיים סובל מאוד מרגע לידתוענת21/09/2011
שלום,
בני בן החודשיים סובל מאוד מרגע לידתו.
מהיום שנולד בבית החולים סבל מהקאות(פליטה דרך האף והפה),
לאחר התייעצויות עם רופאים נאמר לי להחליף לו תרכובות מזון,
לבסוף מצאתי את תחליף החלב שגורם לו לא להקיא וליציאות.(סימילאק+כף קורנפלור להסמכת המזון).
הבן שלי בוכה מהרגע שהוא מתעורר עד הלילה.
קשה להגדיר את זה כבכי,זה יותר צרחות חזקות שהוא מוציא בגלל הכאבים שתוקפים אותו.
הוא בוכה וצורח עד שהוא נחנק(נעשה אדום מאוד ולא מוציא קול) ואני צריכה להרים אותו ולתת מכות על הגב.
יש ימים שהוא כל כך עייף מהבכי,נרדם לי על הידיים ואני רואה את הפנים שלו מתעוותות תוך כדי שינה ואז תוך כמה שניות הוא פוקח את העיניים וצורח,זורק ידיים ורגליים ומחזיק אותי חזק.
בכל מקום אליו נאי הולכת אומרים לי שזה לא נורמלי הבכי הזה.
לא מרגיעים אותו ידיים,לא שמסתובבים איתו בחוץ,במכונית.
יש ימים שהוא אוכל ממש מעט(2.5 בקבוקים תוך 8 ביום).
רופאי המשפחה בדקו את האזניים,גרון,איבן המין,והראש והם טוענים שהכל בסדר ושמדובר בגזים.
גזים גורמים לאי נוחות ולבכי של מס' שעות מצומצם ביום,לרוב בזמן קבוע.
הבן שלי צורח מהבוקר עד הלילה ומתפתל מכאבים שהוא לא מסוגל להתמודד איתם.
אני כואבת ובוכה לא בגליי,ובגלל חוסר השעות אלאא בגלל הבן שלי שסובל כל כך.
אנשים שרואים אותו אומרים לי שזה פשוט לא נורמלי,שהם לא ראו בכי כזה של סבל שנמשך כל כך הרבה זמן.
אחותי-אם לשלושה ילדים שהקטן בניבם בגיל בני אומרת לי שהקושי שלה בגידול שלושה ילדים קטנים זהה לקושי שלי בגידול אחד,שהיא לעולם לא ראתה דבר כזה.
הרופאים אומרים לי שמדובר בגזים ונצאס לי לשמוע את זה,
כי אני ידעת שיש פה משהו מעבר,גזים לא גורמים לכאבים כל כך חדים ובלתי נסבלים וארוכים.
בבקשה תעזור לי,אני לא יכולה לראות את הילד שלי סובל כל כך הרבה עם כאב שהוא לא יודע איך מתמודדים איתו.
קבעתי לו תור לרופא אף אוזן גרון לעוד יומיים לראות אם יש משהו שרופא המשפחה פספס.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן חודשיים סובל מאוד מרגע לידתו - תגובה
ד''ר אבישי קרן21/09/2011שלום ענת.
הייתי מנסה להחליך לכלכלת אנפמיל AR, ואם לא - אז הוספת זנטאק (נגד חומציות), זה בשל התיאור של הפליטות שהופיעו לאחר לידתו. הכלכלה הנוכחית עדיין יכולה לעלות לושט ולהציק לו שם.
ילד הסובל מאי שקט מציג בעיה קשה, כי צריך לחפש את הסיבה, והוא לא עוזר לנו לגלות מה מציק לו... רוב הפעמים הסיבה היא פשוטה - במקרה שלך אני הייתי מחפש לכיוון של רפלוקס, ומטפל בזה. ואם אין שיפור - מגיע לו בירור גדול יותר, בעיקר בדיקת רופא ילדים בזמן התקף של אי שקט.
ומשם - יש עוד אינספור מקומות לחפש בהם, בדיקת אוזניים, בדיקת קרניות העיניים, בדיקת שתן ועוד ועוד...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)