אנא דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנא דחוף!
    קרן
    29/09/2011

שלום, תינוקי בן 10 חודשים ושבוע. לפי המלצת רופא לוקח 11 טיפות ברזל. אני נמצאת בארה"ב וקניתי ברזל כאן שזה בעצם מולטיביטמין (כולל d) + ברזל. אני לא בטוחה כמה טיפות אני צריכה לתת לו והאם בנוסף לתת לו גם 2 טיפות של ויטמין d? תוכלו לעזור לי בבקשה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנא דחוף!

הוספת תגובה

• אנא דחוף! - תגובה

פרופ' יצחק לוי
    29/09/2011

אם את בטיול ועומדת לחזור בקרוב תבררי זאת אצל הרופא המטפל לפי התכשירים בארץ
    אם את נמצאת קבוע בארצות הברית הרי קשה לומר בדיוק אם לא יודעים את הריכוזים של התכשיר ואת הסיבה למתן התרופה
    למשל האם כטיפול מונע או עקב מחסור בברזל. שאז המינונים שונים.
    לכן במיקרה זה תפני לרופא שם.
    שלך
    ד"ר איציק לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

קרן
    29/09/2011

אני לתקופה ארוכה פה, בגלל זה פניתי אליך, הוא קיבל מגיל 6 חודשים 10 טיפות ברזל כי הייה לא קצת חוסר ברזל, יש לך המלצה על כמה לתת בבקשה? ותוה על תגובה המהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופ' יצחק לוי
    29/09/2011

אנא פני לרופא שלך לקבלת הנחיות ברורות ומינונים
    שנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה