תינוקת בת 8 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת 8 חודשים
    ג'סיקה
    26/10/2011

שלום דוקטור

ביתי בת שמונה חודשים וישנה איתנו בחדר.

עד לפני חודש נרדמה בכוחות עצמה וישנה יפה לילות (מתעוררת מעט פעמים כשהמוצץ נופל) שלמים וגם צהריים.

לפני כחודש בגלל שבעלי עבר ניתוח התחלתי לקחת אותה איתי למיטה, מאז היא רוצה רק לישון איתי, בכל לילה אני מנסה להיות חזקה אבל היא מתעוררת כל 10 דקות וצורחת ללא סוף ואז אני נשברת ומחזירה אותה למיטה, וגם אז היא ממשיכה לקום כמה פעמים בלילה ובוכה אבל נרגעת מהר כשאני לידה.
    חשוב לציין גם שהיא התחילה ללכת לפעוטון ולא ישנה שם כל כך טוב ולכןכשהיא מגיעה הבייתה בסביבות חמש נרדמת כשעה.
    אני כבר ממש מיואשת, איך מחזירים את הגלגל לאחורה???

בנוסף היא סובלת מעל חודש משיעול ונזלת שלא פוסקים ואני שואבת לה נזלת ומשתמשת במי מלח+ אינלציות ( אני אסמטית) היינו כמה פעמים אצל הרופא ונאמר שאין כרגע הרבה מה לעשות אבל השיעול הכבד והנזלת לא פוסקים ומציקים לה לישון ובכלל במהלך היום
    ממתינה לעדכונך
    תודה מראש
    ג'סיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת 8 חודשים

הוספת תגובה

• תינוקת בת 8 חודשים - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    26/10/2011

ג'סיקה שלום.
    1. בנוגע להחזרת הילדה למיטתה... הדרך היא פשוט להחזיר אותה למיטה, וכאשר היא בוכה, לא "להישבר" אלא להיות לצידה, ללטף, ולהגיד "אמא פה"... ושוב להתרחק ממנה... היא ממשיכה לבכות קצת, לחזור אליה שוב, ולהרגיע "אמא כאן, אמא לא עוזבת".. ולאחר שנרגעת - להתרחק. כדאי לקרוא / לחפש באינטרנט מה מיכל דליות מציעה בנושא (היא עוסקת בזה הרבה, גם במאמרים, וגם בתוכניתה בטלויזיה).
    2. נזלת ושיעול על רקע נזלת וליחה, יכולים להימשך ת קופה ארוכה. הטיפול הוא במי מלח ( או בשפריצר או באינהלציה) והשכבה גבוהה. לא להתייאש, ולא להתפתות לטיפול מיותרים (אשר לא מוכחים כיעילים) רק כדי להרגיש שאת עושה משוה ומטפלת... זה עובר בסופו של דבר לבד, גם אם זה לוקח הרבה זמן.
    רפואה שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה