מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צרחות ואנטי מוצץ- דחוףףף בבקשהלין26/10/2011
שלום,
הבת שלי בת חודשיים ו 3 ימים, יש לה תיאבון היא יונקת וגם מקבלת תוספת של מטרנה אקסטרה. הבעיה שלעיתים קרובות מאוד היא בוכה,צורחת וזה לא בגלל האוכל, ובידיים שלי היא שותקת. אני מנסה מאז שהיא נולדה לתת לה מוצץ והיא לא מקבלת אותו- היא עושה פרצוף שכאילו זה מגעיל אותה ודוחפת אותו החוצה וכשאני מנסה להכניס לה את זה בכל פעם שהיא מוציאה היא מתחילה להתעצבן וצורחת. מה לעשות? אני לא רוצה שהיא כל הזמן תצרח ותהיה בידיים שלי - כיצד להרגיל אותה למוצץ? אגב אני ניסיתי של NUK, MAM,WEE והיא לא הסכימה לקבל אותםלפעמים לכמה שניות היא כן מסכימה ואז נגעלת וזורקת.
עוד שאלה- האם אפשר לתת לתינוקת שלי חליטה של צמחים- נגיד תה להרגעת כאבי בטן? וממתי מתחילים לתת לה לשתות מים??
מחכה לתשובה,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צרחות ואנטי מוצץ- דחוףףף בבקשה - תגובה
ד''ר אבישי קרן26/10/2011חוה שלום.
להרגיל למוצץ זה אתגר קשה... וכל ילד עם אופיו. עם הילדים האישיים שלי, גיליתי באופן מפתיע שהמוצצים שאינם מותגים, אלא הכי זולים, (מגומי חום, "מגעיל"...) במידה הכי גדולה (LARGE) למרות שזה היה לתינוק קטן - הועילו... בעוד שכל המוצצים היקרים לא צלחו... צריך להמשיך לנסות.
כמובן שאם אין שיתוף פעולה בשום מקרה, צריך אולי לוותר...
בנוסף, יש צורך לחפש מה מטריג אותה כל כך אם היא בוכה, לא ציינת את משקלה... הרבה פעמים ילדים קטנים בגיל הזה סובלים מקוליק (כאבי בטן עוויתיים) ומרפלוקס, כדאי לפנות לרופא להעריך האם בזה מדובר.
שתיה של נוזלים, אפשרי רק לאחר שחלק נכבד מהכלכלה שלה הוא מוצק. בשלב זה רוב הכלכלה היא נוזלים ממילא, ואין לתת נוזלים כמו מים או תה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)







.jpg)
