בן 3 שבועות - גזים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 3 שבועות - גזים
    לילך
    27/10/2011

הבן שלי התחיל לסבול מגזים, יש ערבים שמ- 9-24 בלילה אני פשוט עומדת איתו על הידיים והוא צורח.
    הוא ניזון ממטרנה אקסטרה קר. הבנתי שחלב יכול לגרום לגזים, האם כדאי להחליף למטרנה צמחית במקרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 3 שבועות - גזים

הוספת תגובה

• בן 3 שבועות - גזים - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    27/10/2011

גזים אינם סיבה לעבור לכלכלה אחרת. רצוי שלאחר שאכילה להחזיק אותו ל"גרעפס" במשך כ 10-15 דקות, ולאחר שהוא סיים - ניתן לשים אותו לישון. הרבה פעמים הגזים האלה נובעים מזה שלא אפשרנו לתינוק להוציא אותם מייד לאחר הארוחה.
    אם למרות זאת הוא באי שקט כל הזמן - יש לפנות לבדיקת רופא.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך שלום

אילה
    31/10/2011

אני מבינה את הדאגה שלך אבל החלפה בין תמל"ים היא לרוב לא הפיתרון בטח שלא תמ"ל צמחי כמו שכתב לך הרופא.
    יש כמה דברים שאת יכולה לנסות שיעזרו לו:
    א. מנשא עירסול מבד. מאוד מרגיע אותם.
    ב. כיפוף הרגליים כלפי הבטן ולחיצה מתונה עד לשיחרור גזים.
    ג. תכשיר להקלה בגזים. יש את גרפווטר שלנו ממש ממש עזר. כמה טיפות לפני כל האכלה ממש סייעו להקל בכאבים.
    ד. תנוחת נמר על עץ.
    אגב רק שתדעי שיש תינוקות שסובלים מגזים גם 5-6 שעות ויותר כל יום. העיקר תזכרי שבסוף זה עובר!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך שלום - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    31/10/2011

אילה, תודה רבה. מסכים עם כל מילה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה