שאלה לגבי בכי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי בכי
    טלי
    01/11/2011

שלום,
    התינוקת שלי בת 14 חודשים.

לאחרונה קיבלנו יעוץ שינה בעקבות התעוררויות רבות במשך הלילה.
    הומלץ לנו להיות אסרטיביים ולא להכנע לבכי ובקשות של תשומת לב ולהשתדל לא לגשת לתינוקת גם אם היא מאוד בוכה. רק ככה היא תתרגל להירדם בצורה עצמאית ולא להתעורר במשך הלילה.
    אני מאוד מפחדת לתת לה לבכות בצורה כזאת. הייתה פעם אחת שניסיתי לא לגשת אליה ולהרים כפי שהיא מאוד רצתה והיא בכתה עד שהקיאה וזה מאוד הפחיד אותי.
    רציתי לשאול האם יכולות להיות השלכות בריאותיות לבכי מאוד חזק וממושך? האם היא יכולה לאבד את ההכרה או להפסיק לנשום או משהו חמור כזה? האם יכולות להיות תופעות אחרות שאני לא מודעת אליהן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי בכי

הוספת תגובה

• שאלה לגבי בכי - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    01/11/2011

אני ממליץ לגשת לילדה ולדבר איתה בזמן שהיא בוכה. לא להוציא אותה מהמיטה, לא להרים אותה, אך אפשר לדבר איתה, לשבת לידה לכמה דקות ולהגיד "אמא פה", ואח"ר לקום ולהגיד "אמא יוצאת לכמה דקות, ואני עוד מעט אחזור". ולצאת. לתת לה לבכות, ואז לחזור ולהגיד "אמא חזרה, כמו שהבטחתי אני פה", ושוב לשבת לידה...
    וכך לאט לאט להגדיל את המרווחים בהם את מחוץ לחדר.
    זה דורש השקעה מרובה, כמה לילות, אבל בסוף זה פועל.
    הבכי עצמו לא יכול לגרום לבעיה אורגנית. ואני מניח שאם את לא נוטשת אותה, אלא חוזרת אליה, היא תרגע מעצמה.
    אני ממליץ לחפש באינטרנט אחר "מיכל דליות" הלא היא הסופרנני, אשר הוכיחה מספר פעמים את השיטה הזו בטלויזיה. אולי ניתן למצוא באינטרנט פרקים לדוגמא העוסקים ב"בעית שינה" בילדים. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

טלי
    01/11/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלאדבר :)

ד''ר אבישי קרן
    01/11/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה