מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צעצועג'ני27/01/2008
שלום
יש לי תינוקת בבית בת שבועיים וחצי נפל עלי צעצוע על העין, העין קצת אדומה...
מה ניתן לעשות כדי להרגיע את המקום כדי שלא יתנפח כי עד עכשיו זה לא התנפח
תודה ג'ני
מחכה לתגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לג'ני
ד''ר הדר ירדני27/01/2008שלום ג'ני,
ראשית צריכים להיות בטוחים שהעין לא נפגעה.
אם אכן מדובר רק במכה חיצונית, ניתן להרגיע את העין ע"י צמר גפן טבול בתה (פושר). לשים כמו קומפרס על העין.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ג'ני27/01/2008תודהעל התשובה המהירה...
הכין בפנים לא הייתה אדומה וממה ששמתי לב עדיו היא כבר פחות אדומה
איך אני יכולה לדעת שהעין לא נפגע מה אתה ממליץ לי לעשות? כדי לפנות לרופא ?
או שפשוט לעקוב...
ותה זה לא מפריע לתינוק כל כך קטן...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ג'ני27/01/2008שאלה נוספת לי אלייך.
אחד מהנחיריים של הבת שלי כנראה סתומה בגלל נזלת שהתייבשה היא לא מצוננת אבל לפעמים
כשהיא נושמת יש רעש מוזר כמעט כמו נחירות הייתי בטיפת חלב איתה ואמרו לי שאסור לעשות שום
דבר זה יצא לה לבד כשהיא מתעטשת רק שזה עדיין לא יצא לה.
האם באמת לא ניתן לעשות שום דבר...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לג'ני
אפשר להכין בבית כוס מים עם כפית מלח.
לטבול מקלון לניקוי אוזניים (שאני מקווה שלא משתמשים בו לניקוי אוזניים) ולנקות בעדינות את האף.
ניתן לעשות זאת מספר פעמים ביום.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בהמשך לעין
ג'ני27/01/2008איך אני יכולה לדעת שהעין לא נפגעה פנימית?
אחרי המכה הילדה הסתכלה ומיצמצה והתנהגה רגיל לא בכתה יותר מידי נרגע ונרדמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לג'ני
ע"מ לדעת אם יש בעיה יש צורך לפנות לבדיקת רופא עיניים.
אם הכל בסדר, אין נפיחות, אין דמעת, לא רואים בעיה, יתכן שאכן הכל תקין,
אבל תשובה אמינה, רק לאחר בדיקה.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)