מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נזלת כבדהתהל24/11/2011
שלום רב
ביתי בת 9 חודשים וכמעט מאז שנולדה סובלת מנזלת.
קרוב ל 3 חודשים כמעט יום יום לפני השינה אני עושה לה אינלציה של מי מלח.
זה מתחיל בלילה תמיד, שיעול כבד שנרגע רק אחרי האינלציה.
בעקבות השיעול היא מתעוררת הרבה וממש שומעים את הנזלת כשהיא נושמת.
במפחה שלנו משני הצדדים יש הרבה חולי אסטמה, ובתור אחת אני מזהה את קשיי הנשימה.
הרופאה טוענת שכרגע עוד מוקדם לעשות משהו ולהמשיך לשאוב נזלת+ אינלציה.
אני כבר ממש מיואשת
עכשיו התחיל החורף ואני לא ממש יודעת איך להיתנהג (ילדה ראשונה) בלילות ממש קר ולכן היא ישנה עם תנור אך בחום נמוך עם החלון סגור והדלת פתוחה לרווחה (האם זה תקין)
במקביל אני מלבישה אותה בשתי שכבות ארוכות דקות, לא ניתן עבות כי מזיעה הרבה.
חשבתי להתחיל להישתמש באדין קרים במהלך הלילה ולהוסיף טיפות של אקליפטוס.
היא גם מקבל PROFITEN פעמיים ביום.
אשמח לקבל חוות דעת
אני ממש ממש ממש מיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך להודעה הקודמת
תהל24/11/2011עוד שאלה קטנה....
יש לה פריחה באזור הפנים, הצוואר והגב נאמר לי שזה בגלל מזג האויר וכו' .
כרגע אני מורחת לה מידי יום את הסדרה של WALLEDA לאזור החיתול, לפנים ולגוף.
מה מומלץ?
שוב תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך להודעה הקודמת - תגובה
ד''ר אבישי קרן25/11/2011תהל. נראה שאת עושה כבר הכל. ואין צורך לעשות מעבר לכך.
מי מלח לאף, אינהלציות של מי מלח, אדים קרים / חמים בחדר... לא צריך יותר מזה. בנוגע לפריחה - לעיתים די באוורור של הגוף (למנוע הזעה), ולשמור על ניקיון הגוף ברחצה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזלת כרונית
אמא מודאגת28/11/2011בתינוקות קטנים תמיד עדיף לטפל בדרך הטיבעית - לכן כדאי שתבררי לגבי חדרי מלח, שם נותנים מענה לבעית בדרכי נשימה מגיל 4 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)