מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי תחליפי חלב אחרי גיל שנהמיכל19/12/2011
שלום
יש לי תינוקת שבעוד שבוע חוגגת שנה
היא מפותחת, שוקלת 11 קילו ואין לה בעיות תאבון כמו שאפשר להבין :)
כרגע היא בהתקפי שיעול מאוד קשים
ורבה פעמיים מקיעה בגלל השיעול
אנהלציה ממש לא ניתן לעשות לה כי היא משתוללת אז הרופאה שלה רשמה לה בנטזול טבליות שני כדורים פעמיים ביום למשך שלושה ימים. סביר לגיל שלה?
אני כבר רואה שיפור (חוץ מזה שהיא קצת עצבנית אבל אני מניחה שזה בגלל הסטרואידים)
בנוסף לזה הפסקתי מאתמול לתת לה בקבוק חלב (סמילק שלב 2) שהיא בדרך כלל מקבלת לפני השינה ולפעמיים עוד בקבוק לפני שנת הצהרים (סה"ג 350 CC ביום פחות או יותר)
החלפתי את בקבוק החלב בתה קמומיל מיוחד לילדים
השאלה שלי היא אם זה בסדר שהיא לא תקבל יותר תחליף חלב או שהיא בגיל שהיא עוד זקוקה לוויטמינים שיש בתחליפים? ואם רצוי להחיזר לה את החלב אחרי שההתקפים יעברו?
היא כמובן אוכלת ארחות מסודרות הכוללת ירקות, פחממות, בשר ומוצרי חלב .
אשמח לתגובתכם
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי תחליפי חלב אחרי גיל שנה - תגובה
ד''ר אבישי קרן20/12/2011מכיל שלום רב.
1. המינון של הבטנזול מתאים.
2. לא חייבים את הפורמולה החלבית לאחר גיל שנה, ודאי אם היא אוכלת מוצרי מזון נוספים, כולל מוצרי חלב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)