מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    יעל
    09/01/2012

שלום.
    בתי בת חודשיים וחצי ויש לי מספר שאלות..
    1.אני רוצה להתחיל הרגלי שינה מ8 בערב במיטה בחדר , לא מוקדם מידי? היא עירנית מאוד ועד עכשיו היתה רק מנמנמת במהלך היום חצי שעה פה ושם עד 23.00 ואז נרדמת ממש ויכולה גם לישון 6 שעות רצןף.
    2.יש ימים שהיא בוכה די הרבה , אני מניחה שגם הגזים משפיעים אבל האם כדאי לראות רופא? לעומת זאת יש ימים שהיא רגועה ,חייכנית . יכול להיות שזה פשוט ההסתגלות שלה עדיין?
    3.אני שואבת חלב והיא אוכלת חלב אם ביום ותמ"ל בלילה , בימים האחרונים היא כל הזמן רוצה לאכול, בדר"כ יש 3 שעות בין ארוחה לארוחה ובימים האלה אין שום סדר וכל ארוחה ארוכה וגם לא גומרת בקבוק ואז רוצה עוד אחרי שעה ופחות.
    בדרכ עד עכשיו אכלה 80 CC פלוס מינוס ואחרי לילה גם 120.

זהו!
    סליחה על האורך ואני ישמח לתשובות!

תודה!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• מבולבלת - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    11/01/2012

יעל שלום.
    1. בגיל חודשיים וחצי מוקדם מדי לשים במיטה ב 8 (אלא אם את מעוניינת להתעורר ב 11, ב 2:00 ב 5:00 ושוב ב :800... להאכלות). מאחר וילדים בגיל הזה לא ממש ישנים לילה שלם, קשה לקבוע להם שעת שינה. תקבעי לה שעה שנוח לך, ולפני תאכילי אותה את הארוחה הגדולה ביותר ,ותקווי שתזכי ל 4 שעות שינה מייד לאחר הארוחה הזו (כמובן, איך שהיא מסיימת לאכול - תלכי גם את לישון).
    2. בכי שניתן להרגיע ע"י ליטוף, החזקה עם לחיצה על הבטן, מזאג'ים בבטן - אין צורך להראות לרופא. אם הבכי לא נרגע בתנוחות האלה - כדאי לפנות לבדיקת רופא.
    3. לגבי הארוחות, תכניסי את סדר בארוחות שלה. ארוחה לא צריכה להיות ארוכה יותר מ 15 דקות (מקסימום 20). ואם אח"כ היא עוד רוצה... אז לא לתת לה, אלא לחכות את ה 3 שעות. גם במחיר של בכי, כי אז, לאחר 3 שעות, היא בטוח רעבה, ולא תשחק עם האוכל, אלא תאכל הכל. כך תסדרי לה את שעות הארוחות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה