מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דברי חלב לתינוקת בת 10 חודשיםאמא01/02/2012
שלום ד"ר,
התחלתי עם ביתי דברי חלב לפני שבוע בערך ניסיתי בהמלצת טיפת חלב להתחיל עם אשל, גיל ויוגורט ביו טבעי 3% שומן. היא אוכלת בין 3-5 כפיות ואז מתחילה להעיף לי את זה ובוכה שאני מנסה שוב, ושהשלמתי לה עם מטרנה אכלה הכל.
עשתה גם קצת פרצופים לכן אני מבינה שלא טעים לה (בינינו בצדק)
שאלותי הם:
1. האם זה בסדר לקנות לה את המעדני ילדים כגון שטוזים וגמידים?? אני יודעת שקצת מסוכרים ואבל האם יש אופציה אחרת?
2. האם יש לך אולי המלצות מה עוד אפשר לנסות?? כמובן שאני מעדיפה דברים בריאים ומזינים?
תודה רבה ואשמח להמלצתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצרי חלב
שרי01/02/2012כסבתא החרדה לשלום נכדיה הצורכים מוצרי חלב הגעתי לאתר בשם: "אמת אחרת". שם יש כתבה של ד"ר אריה אבני ומוצרי חלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצרי חלב - תגובה
ד''ר אבישי קרן01/02/2012שלום רב.
נראה לי שמבין האופציות, יוגורט ביו טבעי הכי מוצלח (מבחינת הטעם... לטעמי), וצריך להתמיד עם אותו מוצר כמה פעמים, וכל פעם כפית אחת או שתיים. רק אחרי 5-6 ניסיונות, הטעם יקלט ע"י התינוקת. ואז יהיה אפשר להעלות את הכמות.
אפשר גם לנסות גבינה לבנה רגילה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אמא02/02/2012שלום ותודה רבה על תשובתך.
אני חושבת שממש לא טעים לה לפי הפרצופים שלה, והייתי רוצה לדעת האם מבחינה תזונתית יש הבדל גדול בין יוגורט טבעי לבין הגמדים והשטוזים המשווקים לילדים??
אני יודעת שיש שם תוספת סוכר אבל לא יודעת כמה, וכמה נורא הדבר?
אבל אם אתה חושב שווה נסיון של שבוע אני אנסה רק יש לי שאלה קטנה,
עד היום כל פעם שפתחתי לה יוגורט זרקתי, כי הרי אין לזה סגירה חוזרת, אם אני ינסה כמה כפיות כל יום מותר לשמור את היוגורט פתוח למשך עוד יומיים כשהוא פתוח??? או שעדיף כל יום לפתוח חדש ולא לקחת סיכון???
(לצערי אני אפילו לא מסוגלת לטעום את זה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר אבישי קרן02/02/2012שלום.
אני חושב שאת יכולה להכניס כפית ליוגורט ולהעביר מספר "דגימות" לכלי אחר, אשר ממנו תאכילי אותה. ואת השאר לשמור למחר-מחרתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)