כאבי בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן
    נטע
    14/02/2012

שלום, בני בן השנה ושלושה חודשים רגיל לסדר יום מסודר של אוכל כאשר בבוקר הוא אוכל פרוסה, לאחר מכן פירות ואז ירקות. מהיום שהוא התחיל לאכול הוא לא מוכן לאכול בבית כלל פירות ואצל המטפלת, לדבריה, הוא אוכל את כל הפירות ולרוב לאחר בערך שעה עושה קקי. מאחר שאיתי בסופ"ש הוא לא אוכל נוצר מצב שהפסקתי להכין לו ובשישי שבת הוא לא עושה קקי, דבר שגורם לו לכאבי בטן ולקום בלילה בבכי עם כאבים.
    אני לא יודעת מה לעשות ואיך להקל על כאבי הבטן שלו, ואולי איך למנוע אותם למרות שאיתי הוא באמת לא מוכן לאכול פירות.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן

הוספת תגובה

• כאבי בטן - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    15/02/2012

נטע שלום.
    אני הייתי שואל את הגננת מה הסוד שלה? ואיך דוקא אצלה הוא מוכן לאכול פירות? אולי זה ניתן במשחק? או תוך כדי חוויה של אכילה בנוכחות עוד ילדים?
    בכל מקרה, נראה שהפתרון אצלכם יהיה מתן של פירות בצורה זו או אחרת.. ואם לא הולך, אז ניתן לעזור במסאג'ים לבטן, ובכיפוף ברכיים לעודד יציאה. .
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה