מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטןנטע14/02/2012
שלום, בני בן השנה ושלושה חודשים רגיל לסדר יום מסודר של אוכל כאשר בבוקר הוא אוכל פרוסה, לאחר מכן פירות ואז ירקות. מהיום שהוא התחיל לאכול הוא לא מוכן לאכול בבית כלל פירות ואצל המטפלת, לדבריה, הוא אוכל את כל הפירות ולרוב לאחר בערך שעה עושה קקי. מאחר שאיתי בסופ"ש הוא לא אוכל נוצר מצב שהפסקתי להכין לו ובשישי שבת הוא לא עושה קקי, דבר שגורם לו לכאבי בטן ולקום בלילה בבכי עם כאבים.
אני לא יודעת מה לעשות ואיך להקל על כאבי הבטן שלו, ואולי איך למנוע אותם למרות שאיתי הוא באמת לא מוכן לאכול פירות.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן - תגובה
ד''ר אבישי קרן15/02/2012נטע שלום.
אני הייתי שואל את הגננת מה הסוד שלה? ואיך דוקא אצלה הוא מוכן לאכול פירות? אולי זה ניתן במשחק? או תוך כדי חוויה של אכילה בנוכחות עוד ילדים?
בכל מקרה, נראה שהפתרון אצלכם יהיה מתן של פירות בצורה זו או אחרת.. ואם לא הולך, אז ניתן לעזור במסאג'ים לבטן, ובכיפוף ברכיים לעודד יציאה. .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)