מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מס' שאלותסיון25/02/2012
שלום,
יש לי תינוקת בת שבועיים ויש לי מס' שאלות:
1. האם ניתן לכסות אותה בזמן שינה עם פוך? אני כרגע מכסה אותה עם שמיכה מחממת ומעל זה פוך.
2. מה הלבוש המתאים בזמן שהייה בבית? תמיד אני חושבת שלא מספיק חם לה. היא לבושה בגרבי כותנה, מכנס רגלית ומעליו עוד מכנס מחמם, חולצת בסיס וחולצה נוספת מעל. האם זה מספיק?
3. יש פעמים שהיא לא ישנה כ"כ טוב. על הידיים היא נרדמת וישנה בשקט, אולם כשמכניסה אותה לעריסה היא ישנה אבל לא בצורה חזקה - מזיזה ידיים, משמיעה קולות גם של בכי לפעמים ואז היא מפסיקה וחוזרת על זה שוב אחרי דקה שתיים. ומן הסתם לא תמיד אפשרי להחזיק אותה לישון על הידיים.
4. האם צריך לעקר את הבקבוקים כל פעם לאחר כל ארוחה או שמספיק פעם ביום ואחרי כל ארוחה לשטוף במים וסבון?
תודה על העזרה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מס' שאלות - תגובה
ד''ר אבישי קרן29/02/2012סוין שלום.
1. פוך עלול להיות קצת מסוכן. צריך לשים לב שהשמיכה לא עולה לה אל מעל הכתפיים והראש. ניתן להשתמש בשמיכה פחות חמ, אבל לחמם את החדר ע"י רדיאטור/מזגן, ולהקפיד שהחדר יהיה מאוורר.
2. לבוש של שתי שכבות בגיל הזה. כאשר יוצאים מהבית להוסיף שכבה נוספת. לשים לב שהידיים לא קרות.
3. זה נורמלי אצל תינוקות. לא לדאוג. נכון... אי אפשר כל הזמן על הידיים.
4. בשלב הזה לעקר בקבוקים לפני כל שימוש.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)