מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית אוכלסיון01/03/2012
שלום,
בתי בת 3 שבועות ואוכלת היום כל שלוש ארבע שעות בין 70-110 מיל בכל ארוחה.
בימים האחרונים קורה מצב שהיא פשוט "מדלגת" על ארוחה.
לדוגמא-היום היא אכלה בשעה 6 בבוקר 110 מיל והארוחה הבאה שלה הייתה בשעה 10. עליי לציין שאני כבר לא מעירה אותה לאכול כמו בימים הראשונים אלא היא מתעוררת לבד. ואכן, היא התעוררה כעבור 4 שעות מהארוחה האחרונה עם בכי קל וחיפוש אוכל עם הפה. אולם, היא, אכלה ממש מעט ונרדמה באמצע וכל הניסיונות שלי להעיר אותה לא הצליחו (בדרך כלל אני מחליפה לה חיתול לפני הארוחה על מנת לגרום לה להתעורר יותר), אבל. היה נראה שהיא ממש עייפה. היא אכלה בערך 30 מיל וחזרה לישון עד 12 בצהריים..
מקרה זה כבר קרה לי השבוע שפשוט היא לא אוכלת כמעט 6 שעות. וגם אם אני מעירה אותה אחרי 4 שעות היא לא אוכלת טוב בכלל.
האם זה נורמלי? מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית אוכל - תגובה
פרופ' יצחק לוי03/03/2012נראה נורמלי לחלוטין,
בגיל זה כמויות הארוחות אינן קבועות כמו גם הרווחים בין הארוחות,
אלו קורים קצת יותר מאוחר,
ואם היא ישנה קצת יותר מארבע שעות לא נורא,
להעיר אחרי 5-6 שעות
פרופ איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)