מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי צואהרוני20/03/2012
לבתי בת השנה ותשעה חודשים בתקופה האחרונה ( משהו כמו חודשיים) יש גרגירים קטנים שחורים בצואה ( כמו גרגירי חול). חוץ מזה הצואה נראית נורמלית. לא בכל פעם הצואה כזאת אבל לרוב כן. מה זה יכול להיות? האם יש צורך בבדיקות?
אציין שיש לי שתי בנות גדולות יותר שמשחקות הרבה פעמים במשחקים עם חלקים קטנים מאוד ( כמו פליימוביל) ולפעמים אני רואה חלקים קטנים מפוזרים שהן כנראה לא אספו. האם יכול להיות שהיא בלעה חלקים כאלו ויש קשר לצואה הזאת שלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי צואה - תגובה
ד''ר אבישי קרן22/03/2012רוני שלום.
קרוב לודאי שהגרגרים האלה עם מרכיב של משהו שהיא אכלה, ולא התעכל עד הסוף... (קורה הרבה פעמים עם קליפות של ירקות/פירות). מאחר והיא לא משלשלת, לא נראה לי שזו בעיה.
חלקי משחק יצאו בשלמותם, ולא "מעוכלים".
כמובן, כשיש תינוקת כזו בבית, להזהר מאוד עם החלקים הקטנים... כי באותה מידה שהם עלולים להגיע למערכת העיכול, הם יכולים להגיע למערכת הנשימה, מצב שנחשב מסכן חיים!!!.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)