מתי לתת אקמולי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי לתת אקמולי
    חני
    10/02/2008

שלום רב יש לי תינוקת בת חודשיים ויש לה חום 37.8 רציתי לדעת מתי צריך לתת אקמולי?
    מאיזה מעלה צריך לתת אקמולי? דבר נוסף בדרך כלל היא עושה לי יציאה אחת ביום והיום היא עשתה 3 פעמים במשך 5 שעות מה זה יכול להיות אשמח לקבלתשובה תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתי לתת אקמולי

הוספת תגובה

• תשובה לחני

ד''ר הדר ירדני
    10/02/2008

שלום חני,
    חום עד שלושים ושמונה אינו דורש טיפול. אולם מדובר בתינוקת קטנה ולכן צריך להתייחס כובד ראש לחום.
    באם עוד לא מלאו לה חודשיים וחום הגוף מגיע לשלושים ושמונה וישנה בעיה אחרת כמו שלשול, הקאה, ירידה בעירנות, פריחה או כל תלונה אחרת, יש להגיע לבדיקת רופא.
    כמובן, שאם יש בעיה גם אם עברה את גיל חודשיים יש להגיע לבדיקה, אבל פחות בדחיפות.
    חום עד גיל חודשיים (מעל 38.5) מצדיק פנייה למיון ללא תשלום אגרה על פי חוק ביטוח בריאות ממלכתי.
    בהחלט יתכן שמה שאת מתארת היא מחלה של מערכת העיכול המתבטאת בחום ושלשול. באם החום יעלה, יופיעו עוד יציאות, הקאות, חוסר תאבון או כל בעיה אחרת, כדאי להגיע לבדיקה.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

חני
    10/02/2008

ד"ר הדר ירדני אני מודה לך מאוד על תשובת המהירה ובשעה שכזאת תורה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכיף, ולילה טוב

ד''ר הדר ירדני
    10/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה