תינוקת בת שלושה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת שלושה חודשים
    טלי
    17/04/2012

שלום ד''ר אבישי קרן,
    פניתי לפורום שלך כבר מספר פעמים עם שאלות שונות ותמיד קיבלתי תשובה מאוד מקצועית ומפורטת. רציתי לומר תודה רבה!

רציתי לשאול שאלה לגבי הלילות של בתי בת ה - 3 חודשים.
    בזמן אחרון היא התחילה להתעורר המון פעמים בלילה. הלילה היה שיא חדש, כאשר היא התעוררה כל שעה וחצי. חשוב לציין שהיא מרגישה טוב ולא בוכה.
    השיטה שלי להחזיר אותה לישון זה בקבוק כמובן. אני יכולה להבין שהיא לא מאוד רעבה, כי היא לא אוכלת המון כאשר מתעוררת.
    לפי הסברים שקראתי באינטרנט, היא כנראה מתעוררת לא מתוך רעב אלא מתוך הרגל לבקבוק בכל יקיצה.
    אולי תוכל לייעץ לי כיצד מנהלים הרגלי שינה של תינוקת כזאת קטנה. האם כבר לא לתת לה בקבוק בלילה? האם כבר לא להרדים אותה על הידיים? מאיזה גיל מפסיקים עם ההרדמה על הידיים ובקבוק בלילה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת שלושה חודשים

הוספת תגובה

• תינוקת בת שלושה חודשים - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    19/04/2012

נטלי שלום רב.

אין גיל שבו אמורים שלא מאכילים את הילד בלילה... מאכילים אם הילד רעב. כמובן שעם הזמן רואים שהמרווחים בין ארוחה לארוחה גדלים. אם התינוקת מתעוררת כל שעה וחצי - ברור שזה לא מרעב, ולכן הפיתרון הוא לא בקבוק, אלא החזקה על הידיים, ומוצץ, להרגיע, ולהחזיר למיטה.
    לעשות את אותה פעילות בפעם הבאה, וגם בזו שאחריה. אם חולפות 3-4 שעות יתכן שההתעררות היא כן מרעב, ואז יש טעם לנסות לתת ארוחה, ואח"כ להרדים.
    בסופו של דבר, את תלמדי להכיר את הבת שלך, ותדעי הכי טוב מה טוב לה ומתי.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה