מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלת בטיחותשלום22/04/2012
פרופסור/ד"ר שלום רב,
לפני כ-3 שבועות נולד בני הבכור. אשתי גרה במקור במושב בדרום, ובבית הוריה מתגוררים (הן בחצר וחלקם גם בבית) עשרות רבות של חתולים. עד היום נושא זה לא הטריד אותי בביקורינו המשותפים שם, אך כעת, כאשר אשתי מתעקשת לבקר שם (בטוענה שהבטיחו לה שכל החתולים יהיו בחוץ- בחצר) עם תינוק בן 3 שבועות ואף ללון שם מספר לילות, אני מוכרח לומר שאני דואג ושמתח רב נוצר ביננו סביב סוגיה זו.
האם הדאגה שלי מוצדקת או מוגזמת לשיטתך?
אודה לתגובה,
שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת בטיחות - תגובה
ד''ר אבישי קרן22/04/2012שלום וברכה.
אם הבטיחו וקיימו, והחתולים לא מסתובבים בבית... אז אין למנוע מהתינוק להגיע לבית. כמובן לדאוג שלא יהיה מגע ישיר בינו לבין חתול חצר, ושלא ישכב על מצעים עליהם ישב חתול.
מעבר לכך - להשתדל כמה שיותר לא להתנהג כמו חתולים אחד לשני, אתה ואשתך... :) ודאי בתקופה שלאחר הלידה... כמה שיותר התחשבות - יותר טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)