מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלפוחיות באצבעות הרגלייםקצת מודאגת29/04/2012
שלום רב!
בתי בת שנה וחצי.בימים האחרונים גיליתי מעין שלפוחיות קטנות מלאות בנוזל (כמו יבלות) באצבעות הרגליים שלה.
אני מניחה שהן נוצרו כתוצאה מחום (חום=מזג אוויר),או שהרגל ל מספיק מאווררת. (הולכת עם נעליים סגורות וגרביים, ישנה בלי גרביים כמובן)
כיצד ניתן לטפל?האם יש צורך בהוצאת הנוזל?או לתת לזה לעבור מעצמו?אני מניחה שזה די מציק לה, כי היא קצת מסרבת לשים גרביים...
אשמח להנחיות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלפוחיות באצבעות הרגליים - תגובה
ד''ר אבישי קרן29/04/2012שלום רב.
אני ממליץ לאוורר את הרגל כמה שיותר, לא חייבים לנקז, אבל לפעמים זה מקל. כדאי לפנות לבדיקת רופא שיראה שלא מדובר בממצא זיהומי הדורש טיפול.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעניין הוא ש-...
קצת מודאגת29/04/2012דווקא היום היא הייתה אצל רופאת ילדים ולא הראתי לה את זה..השאלה היא אם ניתן "להעביר" את זה מבלי ללכת לרופא שוב, ורק לדאוג לאוורר את הרגל היטב ועד כמה שניתן..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעניין הוא ש-... - תגובה
ד''ר אבישי קרן29/04/2012שלום ל "קצת מודאגת"...
מהשם שלך בפורום, הנחתי שאת קצת מודאגת, ולכן שאלת את שאלתך... אבל היום היית אצל הרופאה, ולא הראית לה את הממצא ברגלים? כנראה שהוא לא באמת נראה לך מדאיג.
ואם הוא לא נראה לך מדאיג... אז אני מניח שאוורור ומעקב אחר הממצא ברמה הביתית - מתאים. ברגע שהממצא יראה לך מדאיג יותר - תפני לבדיקת הרופאה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)