שימוש בטי ג'ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בטי ג'ל
    איילה
    30/04/2012

יש לי תינוקת בת חמישה חודשים אוטוטו ולאחרונה היא מראה סימנים של כאבי חניכיים כתוצאה מצמיחת שיניים (שטרם נראו). היא מריירת המון, מכניסה דברים לפה וגם במקרה שלה (כמו במקרה של טל מלמטה) מתחילה לאכול את הבקבוק שלה ומהר מאוד זורקת מפיה את הפיטמה ומפסיקה לאכול בבכי. המעניין הוא, שזה קורה לה רק בארוחת הערב (לפני שינת הלילה שלה). הערב ניסיתי לה בפעם הראשונה טיג'ל ותוך כמה שניות היא נרגעה והמשיכה לאכול ברוגע.
    האם אני אמורה להבין מכך שזה אכן שיניים ולא אפטות בפה או כאבי גרון?
    כמו כן כתוב על האריזה שזה לא לבליעה אך היא טועמת את זה וגם כנראה בולעת קצת (לא נראה לי שאפשר למרוח משהו בפה בלי לבלוע קצת....) האם זה חמור שהיא בולעת קצת מזה? והאם באופן כללי אין בעיה עם מריחת טיג'ל לתינוקות בשלב צמיחת השיניים?

אודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בטי ג'ל

הוספת תגובה

• שימוש בטי ג'ל - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    30/04/2012

איילה שלום.
    את נוהגת נכון. ואם זה עוזר לה - אז תמשיכי עם זה, ואין כל בעיה (וזה לא משנה אם יש לה אפטות בפה או כאבי גרון, בשניהם אין טיפול המיועד לתינוקות ממילא).
    אין כל בעיה אם קצת נכנס לפה והיא בולעת. הרעיון בהערה של התרופה זה שלא לתת את זה מראש לצורך אכילה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר אבישי קרן

איילה
    30/04/2012

חן חן על התגובה המהירה.
    ישר כח על עזרתך הרבה בפורום זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר אבישי קרן - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    08/05/2012

תודה רבה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה