תינוק סובל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק סובל
    מעיין
    13/05/2012

שלום,
    בני בן 4 חודשים עוד מעט ובוכה המון מאז שנולד, בהתחלה הרופאים אמרו שזה גזים ולחכות לגיל 3 חודשים וזה עובר, אולם הרגשתי תמיד שיש משהו מעבר משום שהוא נראה ממש סובל , מכניס ידיים לפה צורח בבכי, שורט את עצמו ובוכה עם דמעות וגם כשרגוע נראה באי שקט כזה, בגיל 3 חודשים לקחתי אותו לרופאה והיא אמרה שזה כנראה ריפלוקס נתנה לי תרופה בשם זנטק ושינתה לו את האוכל לאינפמיל ואמרה לי שתוך שבוע זה יתחיל להשפיע אולם אין שינוי בהתנהגות פרט לכך שפולט פחות אני עדיין מרגישה שהוא סובל ממשהו רציני .מה ניתן לעשות? ממה הוא עוד יכול לסבול ואיזה בדיקות ניתן לעשות כדי לגלות ממה הוא סובל? אני ממש מתוסכלת וזקוקה לעזרה לילד....
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק סובל

הוספת תגובה

• תינוק סובל - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    16/05/2012

מעיין שלום.
    האבחנה המבדלת של אי שקט בילידם גדולה וארוכה מאוד.
    יש צורך בבדיקה יסודית של רופא הילדים,
    ולשמוע טוב את כל הפרטים של הגדילה של הילד עד כה (ה אם עולה במשקל למרות הפליטות? האם אוכל הרבה?, כ ל כמה זמן אוכל, ומה הכמות של כל ארוחה?).
    רפלוקס מהקיבה לושט הוא אחד מהסיבות הנפוצות ביותר לאי שקט. ואם אין שיפור תחת הטיפול שניתן, יש להרחיב את החיפוש - במסגרת מרפאת ילדים.
    בהצלחה ורפואה שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה