מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי בתינוקתחני17/02/2008
ד"ר הדר ירדני שלום
יש לי תינוקת בת חודשיים ושבועיים היא הייתה אוכלת לי 120 CC כול 4 שעות ולפעמיים קצת יותר
בשבוע האחרון היא אוכלת לי פחות היא אוכלת 80 CC לפעמיים כול שעתיים וחצי או 3 או 4 לקראת סוף הארוחה היא לא רגועה בכלל היא מתחילה להתעצבן ולבכות אני מוציאה לה את הבקבוק ומחזירה לפה היא ממשיכה לאכול. היא פולטת לי המון לפעמיים אפילו אחרי שעה שהיא אכלה
דבר נוסף בלילה היא ישנה לי 7 שעות ועם אני לא מעירה אותה היא יכולה להמשיך לישון וגם אחרי שאני נותנת לה את האוכל אחרי השינה הזאת היא חוזרת לישון
ד"ר אני לא יודעת מה לעשות עם האוכל שלה זה מדאיג אותי מאוד.
דבר נוסף בלילה הידיים שלה קרות מאוד והחדר לא קר מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
חני17/02/2008התינוקת הייתה עושה יציאה אחת ביום עכשיו היא עושה לי פעמיים שלוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לחני
ד''ר הדר ירדני17/02/2008שלום חני,
כדאי לחזור לסדר את זמני הארוחות במשך היום. סביר להניח שהיא לא מספיק רעבה ולכן לא אוכלת מנה מלאה, ולאחר מכן לא שבעה ולכן רוצה לאכול שוב. בנוסף, הארוחות הרבות יכולות לגרום גם לכאבי בטן, ולכן יש מקום למרווחים מסודרים.
בלילה, הניחי לה לישון ואל תעירי אותה.
בחדר צריך להיות 22 מעלות. באם אכן זה מה שנמדד אין סיבה לדאגה. אפשר להלביש עםבגד שמכסה גם את האצבעות.
בנושא יציאות, כנראה קשור בשינויים בתדירות ההאכלה.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בקשר לשינה
חני17/02/2008לפעמיים היא ישנה לע גם 10 שעות זה נורמלי? עדין לא להעיר אותה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לחני
ד''ר הדר ירדני17/02/2008שלום חני,
אם היא עולה היטב במשקל אין כל צורך להעיר.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)