מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק בן 4 חודשיםדובי03/06/2012
שלום,
בני בן 4 חודשים, ביום חמישי עד שבת היה לו חום שנע בין 38.5-39.3. הייתי אצל הרופאה,עשתה בדיקות, לא ראתה כלום מלבד כמה נקודות קטנות אדומות על בית החזה ועל הלחי. אמרה שאולי מדובר באדמדמת.
הסימפטומים שהגעתי אליה היו חום גבוה, בכי ללא הפסקה, ירידה באוכל (יונק), רוצה רק על הידיים.
היום, כבר אין לו חום וכמעט ואני לא רואה נקודות מלבד בלחי, אך הבכי שלו לא מפסיק. הוא רוצה רק על הידיים ויכול לבכות במשך שעות.
אנא עזרתכם. מה זה יכול להיות?? מה אני יכולה לעשות? האם להמתין או ללכת לעשות לו בדיקות נוספות (כמו דם ושתן).
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוק בן 4 חודשים - תגובה
ד''ר אבישי קרן04/06/2012שלום רב.
בכי / אי שקט זו אחת מהתלונות הנפוצות בילדים. ויש אינספור סיבות היכולות לגרום לכך. בד"כ, הנפוצות יותר הם דלקות אזניים, כאבי בטן, כאבי שיניים.
אני מניח שכבר אין חום, הוא לא מקיא, ונותן יציאות כרגיל... מה שכדאי זה לפנות שוב לבדיקה בעיקר של האזניים, וכן לבדוק את הילד מכף רגל ועד ראש, כדי לודא שלא פוספס שום דבר (כמו שערה כרוכה על אחת מהאצבעות...).
לסיכום - לא להתבייש לחזור לבדיקת רופא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוק בן 4 חודשים - תודה על התגובה!
דובי04/06/2012אכן חזרתי לרופאה, כי הילד ממש לא היה רגוע, בלשון המעטה.
בדקו אם יש שערה כרוכה איפשהו, לא הייתה כזו.
היציאות אכן היו רגילות, בדקו אוזניים, גרון, ריאות - הכל תקין.
אמרו שכנראה מדובר בוירוס שמסתובב במערכת העיכול, שיכול לגרום לכאבים בגוף. (ולא, אין שום שינוי ביציאות. הכל תקין). העניין שבאמת היו לו הרבה גזים בימים האלו.
בערב הכל נרגע כלא היה דבר. מאד מוזר!
מקווה שהוירוס מאחורינו. לא נעים.
תודה רבה, ויישר כוח על התגובות המהירות והאיכפתיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)