מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מוכנה לבקבוק- מים או השלמהיעל04/06/2012
היי, לפני כשבועיים בתי בת החצי שנה נכנסה למשפחתון וסירבה בכל תוקף לכל סוג של אוכל מלבד הנקה.
המצב די השתפר מאז ובגן היא מוכנה לאכול ארוחה אחת יפה מאד של מוצקים (רק אחת : עד 16:00 אבל עדיין התקדמות אז טפו טפו טפו :) )
הבעיה שלי היא שהיא לא מוכנה ב-כ-ל-ל לקחת בקבוק של מים או השלמה- ביומיים האחרונים עושה הרבה פחות פיפי (גם כשקמה בבוקר אחרי לילה של הנקה). הסיטואציה הזו כבר יותר מלחיצה אותי אפילו.....
מה אני יכולה לעשות? מה המשמעות של חוסר פיפי וכמה ימים אפשר/כדאי לסחוב ככה? מה אני יכולה לעשות עם זה?
אשמח מאד לעצות ותובנות, אני מאד לחוצה ומוטרדת תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מוכנה לבקבוק- מים או השלמה - תגובה
ד''ר אבישי קרן04/06/2012יעל שלום רב.
הדבר הראשון הכי חשוב הוא לא להילחץ, ולא להלחיץ את הילדה בכל הנוגע לאוכל או לשתיה. תני לה להתרגל למצב החדש. זה יכול לקחת קצת זמן. היא תבין שבגן היא שותה מבקבוק ובבית היא יכולה הנקה.
זה מסתדר עם הזמן... רק חשוב לא לריב איתה על אוכל או שתיה. כי מריבות /מתח סביב אוכל, נשאר בתודעה של הילדים גם לגילאים הרבה יותר מבוגרים, ועלול להוביל להפרעת אכילה.
לאט לאט.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)