סלמונלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סלמונלה
    לימור
    11/06/2012

שלום רב

בני בן 9 חודשים, לפני כחודש+ חלה בוירוס שילשולים, יציאות מרובות חלקן קשות חלקן נוזליות, לאט לאט המצב השתפר אך לא חזר לעצמו , אמרו לנו להוריד את ארוחת הפירות כי ככל הניראה זה ממשיך מאחר והילד פיתח רגישות לסוכר פירות. הורדנו....זה המשיך והשבוע קיבלנו תשובות מהבדיקת צואה שלילד יש סלמונלה, קיבלנו טיפול ל5 ימים באזניל, מחר מנה אחרונה ואני לא רואה שיפור, יש לו יציאה קשה בכל בוקר ולאחר מכן במהלך היום 2 יציאות דלילות וצהובות, הילד ניזון מ4 בקבוקי תמ"ל ללא לוקטוז (בשבועים האחרונים 2 הנקות שנשארו הוחלפו בבקבוקים - אין לי אפשרות להמשיך) וממנת מרק טחון .
    הילד אוהב מאד לאכול ולצערי החודש נמנענו מלתת לו כל כך הרבה דברים שהיה יכול להחשף אליהם, אני מרגישה דיי אבודה שאני לא מצליחה למגר את התופעה הזו ולהסדיר לו את הקיבה וכל כך רוצה להחזיר אותו לתפריט רגיל שמתאימה לילד בגילו לאכול פירות לטעום מוצרי חלב,
    מה יהיה אני רואה שאזניל לא שיפר את המצב, מה עכשיו עושים?

אודה לתשובתכם
    האמא הלחוצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלמונלה

הוספת תגובה

• רוצה לציין עוד משהו

לימור
    12/06/2012

נתתי לו אתמול בבוקר כמה ביסים מבננה, כמה שעות לאחר מכן היו לו 2 יציאות אחת רכה ואחת נוזלית (לא גדולות), באמצע הלילה שוב יציאה רכה בדרך כלל הוא לא עושה בלילה והיום בבוקר יציאה קשה ואחרי קטנה רכה.....

אוף אנא עזור לי :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימור

לימור
    12/06/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה