תינוק משפשף עיניים ונוגע באוזן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק משפשף עיניים ונוגע באוזן
    אורטל
    12/06/2012

בוקר טוב,
    הבן שלי בן 8 חודשים כבר תקופה של חודש בערך משפשף עיניים בזמן שהוא אוכל גם כשהוא לא עייף. לפני שבועיים הוא סבל מדלקת אוזניים וטופל באנטיביוטיקה אבל בשבוע האחרון הוא גם נוגע באוזן שהייתה בה דלקת בזמן האוכל .
    הוא בתקופה האחרונה ירד משמעותית בכמויות האוכלמבקבוק של 180 הוא ירד לבקבוק של 100 ולפעמים אוכל את הבקבוק במשך חצי שעה,קצת קצת. ולפעמים מסרב לאכול מהבקבוק וגם מאוכל : מרק , פרות , גרבר וכו' לא תמיד הוא מסכים . הוא אף פעם לא היה אכלן כלכך אבל כרגע הוא נמצא מתחת לאחוזון וטיפת חלב המליצו לי להוסיף דייסות או שמן זית לתמ"ל .
    האם יכול להיות שמשהו מפריע לו בזמן שהוא אוכל ? יכול להיות שיש קשר בין שפשוף העיניים והאוזן בזמן האוכל לחוסר התאבון שלו ?

תודה מראש...
    אורטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תינוק משפשף עיניים ונוגע באוזן - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    13/06/2012

אורטל שלום.
    לי נראה שאין קשב בין שפשוף בעיניים במשך חודש לנגיעות באזניים ו/או לחוסר תיאבון הנוכחי.
    בכל מקרה זה דורש בירור אצל רופא הילדים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה