האם טופו בריא בתזונה יומיומית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם טופו בריא בתזונה יומיומית
    דנה
    14/06/2012

שלום,
    יש לי תינוקת בת שנה וחודשיים כיום נמצאת בגן פרטי ששם בארוחת הצהריים נותנים מנה בשרית: ספגטי בלונז, עוף, קציצות בשר ולצערי פעם בשבוע גם שניצל וציפס, כיום עדין קטנה ולא אוכלת את הכל, עדין אוכלת מהאוכל של הקבוצה הקטנה פירות טחונים ומרק ירקות + עוף ונותנים לה אחרי המרק לאכול מהגדולים כדי שתתרגל (חוץ משניצל וציפס)
    וכמובן שבשנה החדשה לא תאכל יותר פירות ומרק טחון ותאכל מהאוכל הרגיל.
    אני שוקלת להעביר אותה למסגת של מעון ציבורי ששם כידוע לא נותנים מנה בשרית בכלל אלה תחליפים של טופו ודגים. ואני לא יודעת אם טופו זה בריא בצריכה יומית כארוחה עיקרית. זה גם אומר שחוץ מסופי שבוע כמעט ולא תאכל בשר כי אני מגיעה הביתה רק בשעה חמש ולא כל כך מסתדר להביא בשר גם בגלל השעה וגם בגלל חוסר זמן להכין בשעות אלו כי אנחנו הולכות לגינה. (זה לא שאם ניהיה בבית תיתן לי לבשל)

אני נורא נורא מבולבלת ולא יודעת מה להחליט (חושבת שיהיה לה טוב בשתי המקומות)
    האם השיקול שלי הוא תזונתי מה עדיף? אם טופו נותן לה את הערכים התזונתיים שצריכה.
    אנה עזור לי להבין את המשמעות השונה בתזונה ומה עדיף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם טופו בריא בתזונה יומיומית - תגובה

פרופ' יצחק לוי
    15/06/2012

התזונה בגנים הציבוריים מפוקחת ומאוזנת ואמורה להכיל את כל אבות המזון בצורה טובה
    כך שכרגע הייתי מסיר כל חשש
    וכמובן אם רוצה לגוון עם דברים נוספים ניתן להציע לה בערב ובסופי שבוע
    שהצלחה
    פרופ איציק לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה