נזלת בלי סוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזלת בלי סוף
    לילי
    30/07/2012

שלום רב,
    שלום רהבת שלי בת 9,5 חודשים. כבר שלושה חודשים עם נזלת בלי אפסקה, יש גם ליחה ששומעים כשהיא נושמת.
    ניסינו הכל... אינלציה, פניסטיל ואפילו המליצו לנו על בצל בלילה וכלום...
    אני רוצה לדעת אם אתם ממליצים על אפלפי של טיפטיפות או כל טיפול יעיל אחר כדי להקל על הילדה...
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזלת בלי סוף

הוספת תגובה

• למה לא עניתם לי...

לילי
    02/08/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזלת בלי סוף - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    08/08/2012

לילי שלום .

אנחנו משתדלים לענות לכולם, כמה שיותר מהר... לא תמיד זה מצליח. אני מצטער ומקווה שלא נגרם כל נזק מההמתנה.
    נזלת בגיל הזה קורית להמון ילדים. ואם אין קשיי נשימה המתלווים לנזלת, ואין חום - אז אין מקום לדאגה. ועדיין, כדי להקל על הילדה אפשר לשים לה בחדר מכשיר אדים קרים / חמים, ולטפטף מי מלח לאף. יש מוצרם (כדוגמת אלה שציינת) אשר יכולים לעזור.
    בפועל, מה שאני רואה ביום יום... זה שבסוף זה עובר, אבל זה יכול לקחת הרבה זמן, ועדיף כמה שפחות לטפל/לתת תרופות. לכל טיפול יש תופעות לוואי. אם בדקת תכשירים שונים, ושום דבר לא עזר - אז עדיף לוותר על עוד ועוד תרופות, ולהסתפק בדברים הטבעיים - מי מלח לאף, מכשיר אדים. וזהו.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה