גזים והחלפת תמ"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גזים והחלפת תמ"ל
    ליאת
    31/08/2012

כבר כמה שבועות שהבת שלי סובלת מגזים ברמה של שעות שלמות של בכי. אנחנו מותשים. שוקלת להחליף תמ"ל ורציתי לשאול האם מישהי כאן משתמשת בסימילאק קומפורט והאם זה מומלץ?
    תודה
    אמא מיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גזים והחלפת תמ"ל

הוספת תגובה

• גזים והחלפת תמ"ל - תגובה

פרופ' יצחק לוי
    31/08/2012

תקבלי כמובן תשובה מאמהות עם נסיון אך מנסיון החלפת פורמולה לא תמיד פותרת את הבעייה
    תודה
    דר איציק לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני הייתי מתייעצת עם רופא

רונית
    01/09/2012

כדי לבדוק שפיזית הכל בסדר. גם אני שמעתי על סימילאק קומפורט ושוקלת לנסות. כרגע אני נותנת אדוונס וביררתי הרבה על הקומפורט. הבת הגדולה בכלל לא סבלה מגזים אבל הקטנה (הגדולה בת שנתיים ו-4 והקטנה בת 3 חודשים) קצת יותר רגישה נראה לי. ממה שביררתי החלבון מפורק חלקית ויש רק 2% לקטוז ואין שמן דקלים. זה כמו האדוונס מבחינת האיכות רק שזה יותר מתאים לעיכול עדין.
    בכל אופן אני אעדכן ואם את מנסה גם, תעדכני :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את נשמעת כמו...

גם אמא
    02/09/2012

מפרסמת סמויה של סימילאק קומפורט... ;-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה