מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי ביקור אצל הרופא עדין אין פתרוןיעל02/09/2012
שאלתי פה בעבר על בכי תמידי והמון פליטות בגלל ככל הניראה גזים. ואכן הלכתי לרופא הילדים שבדק אותו. התינוק בן חודש ועלה 4 פאןנד בחודש. כך שהרופא אמר שאולי הוא אוכל יותר מידי ולכן האוכל לא מתעקל לכן הגזים והפליטות.
הרופא אמר לוהוריד לו את הכמות אוכל ל6oz במקום 8 (אנחנו גרים באמריקה)
נוצר מצב שהוא עדיין בוכה המון ועדיין פולט אחרי כל ארוחה. אבל עכשיו הוא גם בוכה כי הוא התרגל לאכול יותר והוא כאילו דורש עוד אוכל.
ההיתקשרתי לרופא והוא אמר שוב לוהטריד לו את כמות האוכל ולתת לו כל שעה לאכול.
אני ממש דואגת ולא יודעת מה לעשות. מעבר לזה שאני מאוד עייפה מהבכע הלא פוסק.
אנא עיזרו לי.
הרופא אמר שחוץ מזה מבחינה גופנית הכל בסדר והוא מתפתח בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להגיד ששיניתי לו
יעל02/09/2012שכחתי להגיד ששיניתי לו את האוכל ל-A.R ועדיין הוא פולט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי ביקור אצל הרופא עדין אין פתרון - תגובה
פרופ' יצחק לוי02/09/2012קרוב לוודאי מדובר ברפלוקס שהוא תופעה נורמלית בהרבה תינוקות
אם יש עלייה במשקל הרי שאין סיבה לדאגה
פרט לכך ניתן להסמיך מעט את האוכל
להשכיב לאחר הארוחה בזוית
וניתן לנסות אלגיקל או גביסקון
בברכה
דר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז עכשיו אני בעצם
יעל02/09/2012אז עכשיו החלפנו ל- A.R שזה יותר סמיך (רק אתמול החלפנו) הוא עדיין פולט אבל ניתן לזה צ'אנס נכון? הרופא אמר לתת לו 30ml כל שעה האם זה רעיון טוב??? מה דעתכם??
בנתיים מאז שהורשנו לו לשלושים הוא לא פלט אך בןכה כי רעב. והבטן עדיין מציקה.
התרופה שרשמתם אם אפשר לקבל את השם באנגלית אני ישמח כי אנחנו גרים באמריקה. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)