פצעים באיזור המפשעה דחוףףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים באיזור המפשעה דחוףףףף
    קרן
    06/09/2012

שלום,
    בתי בגיל שנה ו-7 חדשים יש לה מזה חודש פצעים באיזור המפשעה אדומים ונקודות לבנות כמו חצ'קונים זה נראה מוזר (אנחנו מחליפים לה בתדירות גבוהה טיטולים)אין לי מושג אם זה אלרגיה לטיטולים כל פעם אני מחליפה לה סוג אחר :פעם פמפרס/האגיס אבל זה טיטולים שאני משתמשת באופן קבוע. יש לציין שזו פעם 1 שזה קורה לה הינו אצל הרופאה נתנה משחת:צינקוד ולא עוזר לה.רציתי לדעת אם יש משחה נוספת שיכולה להועיל
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פצעים באיזור המפשעה דחוףףףף - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    06/09/2012

קרן שלום.
    טיפול בזינקוד נועד להקל על נגעי עור. יש לשמור על ניקיון, רחצה בסבון של האיזור, להקפיד לייבש, ולחתל. במקרה של המשכות הממצאים האלה, יש לשקול טיפול במשחה טיפולית מקומית, לפי מראה הנגעים (אנטיביוטית, אנטיפטרייתית או סטרואידלית).
    לעיתים, הרופא המטפל ישתמש במשחה אשר משלבת חלק או את כל התכשירים הללו במשחה אחת.
    רפואה שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעים לבנים במפשעה בת 10 חודשים

וי
    13/01/2013

ראיתי היום לבתי בת ה 10 חודשים יש פצעים לבנים באיזור המפשעה (צירפתי תמונה). זה נראה מזעזע. מסביב יש גם אדמומיות וגם מה שהיום לבן היה אתמול אדום.
    כשנגעתי בזה לא נראה שכאב לה או הציק לה בכלל...
    קראתי באינטרנט כל מני דברים על פפילומה וכד'- אלו דברים שיכולים להיות גם לתינוקות (כמובן בהנחה שלהורים אין דברים כאלה, זה נשמע לי הזוי...)
    אשמח לעזרה ולשמוע אם מישהו התנסה עם דבר כזה ואיך אפשר לטפל בזה (כמובן שקבעתי תור לרופא רק שזה תמיד לוקח זמן ואני נורא לחוצה...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעים לבנים במפשעה בת 10 חודשים - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    21/01/2013

וי שלום רב.
    משחות מקומיות שינתנו ע"י הרופא. משחה אנטיפטרייית בהחלט יכולה לטפל בבעיה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה