מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים באיזור המפשעה דחוףףףףקרן06/09/2012
שלום,
בתי בגיל שנה ו-7 חדשים יש לה מזה חודש פצעים באיזור המפשעה אדומים ונקודות לבנות כמו חצ'קונים זה נראה מוזר (אנחנו מחליפים לה בתדירות גבוהה טיטולים)אין לי מושג אם זה אלרגיה לטיטולים כל פעם אני מחליפה לה סוג אחר :פעם פמפרס/האגיס אבל זה טיטולים שאני משתמשת באופן קבוע. יש לציין שזו פעם 1 שזה קורה לה הינו אצל הרופאה נתנה משחת:צינקוד ולא עוזר לה.רציתי לדעת אם יש משחה נוספת שיכולה להועיל
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים באיזור המפשעה דחוףףףף - תגובה
ד''ר אבישי קרן06/09/2012קרן שלום.
טיפול בזינקוד נועד להקל על נגעי עור. יש לשמור על ניקיון, רחצה בסבון של האיזור, להקפיד לייבש, ולחתל. במקרה של המשכות הממצאים האלה, יש לשקול טיפול במשחה טיפולית מקומית, לפי מראה הנגעים (אנטיביוטית, אנטיפטרייתית או סטרואידלית).
לעיתים, הרופא המטפל ישתמש במשחה אשר משלבת חלק או את כל התכשירים הללו במשחה אחת.
רפואה שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים לבנים במפשעה בת 10 חודשים
וי13/01/2013ראיתי היום לבתי בת ה 10 חודשים יש פצעים לבנים באיזור המפשעה (צירפתי תמונה). זה נראה מזעזע. מסביב יש גם אדמומיות וגם מה שהיום לבן היה אתמול אדום.
כשנגעתי בזה לא נראה שכאב לה או הציק לה בכלל...
קראתי באינטרנט כל מני דברים על פפילומה וכד'- אלו דברים שיכולים להיות גם לתינוקות (כמובן בהנחה שלהורים אין דברים כאלה, זה נשמע לי הזוי...)
אשמח לעזרה ולשמוע אם מישהו התנסה עם דבר כזה ואיך אפשר לטפל בזה (כמובן שקבעתי תור לרופא רק שזה תמיד לוקח זמן ואני נורא לחוצה...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים לבנים במפשעה בת 10 חודשים - תגובה
ד''ר אבישי קרן21/01/2013וי שלום רב.
משחות מקומיות שינתנו ע"י הרופא. משחה אנטיפטרייית בהחלט יכולה לטפל בבעיה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)