מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתיית מים מרובה לתינוקת בת 7 חודשיםסיון19/09/2012
שלום רב,
בתי בת 7 חודשים ואוכלת 4 ארוחות ביום כל 4 שעות לערך:
בבוקר מטרנה בערך ( 200 מיל עם דייסה)
בצהריים ירקות טחונים עם מנת בשר (בערך 250 מיל)
אחה"צ פירות (160 מיל..היא לא כ"כ אוהבת)
ובערב לפני שינה מטרנה עם דייסה (בערך 200 מיל)
היא מאוד אוהבת לשתות מים. אני בעיקר נותנת לה אחרי פירות וירקות כי אני יודעת שזה מצמיא. היא יכולה לשתות בבת אחת סביב 100 מיל. לעיתים אני מוציאה לה את הבקבוק כי נראה לי שהיא שותה יותר מדי.
לדעתי, זה לא מרעב כי היא אוכלת מסודר ואינה בוכה כשאני מוציאה לה את הבקבוק מים.
היא מיד פותחת את הפה ושמחה כשאני מקרבת את הבקבוק.
היא שותה ביום סביב 300 מיל של מים.
האם זה תקין?
כמה תינוקת בגילה אמורה לשתות?
משקלה סביב 7.5-8 ק"ג
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתיית מים מרובה לתינוקת בת 7 חודשים - תגובה
ד''ר אבישי קרן27/09/2012סיון שלום.
רוב הכלכלה של ביתך ממילא היא מימית ונוזלית (הפורמולות החלביות הן מימיות).
אם היא עולה היטב במשקל (בעקומות הגדילה של טיפת חלב) ללא כל בעיות, לא הייתי מגביל אותה בשתיה. אם היא מדשדשת במשקל ולא עולה יפה, אז את אותם נוזלים הייתי נותן עם קלוריות (עם אבקה של פורמולה בפנים).
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)