אלטרוקסין והיריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלטרוקסין והיריון
    גלי
    04/10/2012

שלום,
    במהלך ההריון עם בני (בן 8 חודשיםם הוים) הוחלפה ללא ידיעתי כמובן תרופת האלטרוקסין שאני נוטלת באופן קבוע.
    מלבד העובדה שהTSH שלי עלה מעט וסבלתי מעייפות מוגברת, לא סבלתי מעוד תופעות לוואי למיניהן.
    לאור הבהלה סביב ההרכב החדש של התרופה ותופעות הלוואי שלה, אשמח לדעת האם עליי לבדוק משהו שקשור בבלוטת התריס בבני הפעוט? כיצד יכולה התרופה להשפיע עליו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלטרוקסין והיריון

הוספת תגובה

• אלטרוקסין והריון

שרית
    04/10/2012

היי,
    מצטרפת לשאלתך, אני בדיוק באותו מצב כמוך וגם בתי בת 8 חודשים ובחודש שלישי להריוני הוחלפה התרופה ללא ידיעתי, ללאא תופעות מיוחדות רק עייפות כבדה ובחילות. אשמח גם לתשובה בנושא, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואו - טוב לדעת! תודה רבה!

גלי
    10/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על לא דבר.

ד''ר אבישי קרן
    10/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה