עצירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות
    שרה
    29/10/2012

שלום דוקטור. בתי בת שנתיים וחצי, בשבועות האחרונים יש לה יציאה רק פעם בשלושה-ארבעה ימים. לפני כן הכל היה סדיר, זכור לי שהיתה לה יציאה כואבת ומאז אני מרגישה שהיא עוצרת את עצמה. היא אומרת "הקקי, הקקי" ושמה יד וממש מתאמצת לעצור אותו. אני מאוד מודאגת מעצם העובדה שהיא עוצרת את היציאה יום אחרי יום עד שאינה יכולה יותר. אני מעודדת אותה להוציא ומסבירה לה כמה זה חשוב אך זה לא עוזר. אינה גמולה עדיין. כיצד עלי לנהוג? האם ההתאפקות גורמת לה נזק? תודה רבה לך מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות

הוספת תגובה

• עצירות - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    04/11/2012

שרה שלום.
    התאפקות יכולה לגרום לנזק, כי היציאות מתקשות יותר, וזה כואב יותר בזמן מתן היציאה, ואז זה יוצר מעגל "רשע" בו העציקות מחמירה את עצמה.
    אני ממליץ לפנות לרופא הילדים אשר ימליץ על ט יפול לריכוך הצואה (טבעי - ע"י מיץ שזיפים, עגבניות מרוסקות, שמן זית וכד'. או תרופתי: אבילק, נורמלקס, פג לקס וכד').
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה