מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצירותשרה29/10/2012
שלום דוקטור. בתי בת שנתיים וחצי, בשבועות האחרונים יש לה יציאה רק פעם בשלושה-ארבעה ימים. לפני כן הכל היה סדיר, זכור לי שהיתה לה יציאה כואבת ומאז אני מרגישה שהיא עוצרת את עצמה. היא אומרת "הקקי, הקקי" ושמה יד וממש מתאמצת לעצור אותו. אני מאוד מודאגת מעצם העובדה שהיא עוצרת את היציאה יום אחרי יום עד שאינה יכולה יותר. אני מעודדת אותה להוציא ומסבירה לה כמה זה חשוב אך זה לא עוזר. אינה גמולה עדיין. כיצד עלי לנהוג? האם ההתאפקות גורמת לה נזק? תודה רבה לך מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות - תגובה
ד''ר אבישי קרן04/11/2012שרה שלום.
התאפקות יכולה לגרום לנזק, כי היציאות מתקשות יותר, וזה כואב יותר בזמן מתן היציאה, ואז זה יוצר מעגל "רשע" בו העציקות מחמירה את עצמה.
אני ממליץ לפנות לרופא הילדים אשר ימליץ על ט יפול לריכוך הצואה (טבעי - ע"י מיץ שזיפים, עגבניות מרוסקות, שמן זית וכד'. או תרופתי: אבילק, נורמלקס, פג לקס וכד').
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)