תופעה מוזרה. דחוף!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעה מוזרה. דחוף!!
    יעל
    25/11/2012

יש לי תינוק בן ארבעה חודשים לא יונק הכל תקין הגדילה, ההתפתחות.
    הוא היה ישן בלילות ממש טוב לאחרונה בשבוע האחרון הוא היתחיל להתעורר כל שעתיים ממש בסוג של צעקות כאלה אפילו לא בכי, וגם ביום.
    שמתי לב שנוא כן לואס את המוצץ בעצבנות וניראה לי שהוא מתחיל לסבול מהשיניים. לא יודעת מה לעשות.
    הרופא אמר "ניראה לי שכן"
    ואמר לוהוסיף לו יותר אוכל. .כרגע הוא אןכל 110 מל כשהעלתי לו ל140 הוא פשוט אחרי האוכל מקיא. ממש יוצא לא הכל.

מה לעשות אולי תאכלו לעזור לי בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעה מוזרה. דחוף!!

הוספת תגובה

• מצטרפת לשאלה

אלכס
    26/11/2012

התינוקת שלי יונקת, ישנה לילות שלמים אבל בחצי חודש האחרון סובלת יותר ויותר ממשהו, הרופא אמר שהיא בריאה ואולי שיניים. היא לועסת את המוצץ בעצבנות, מתעוררת המון בלילה ולא מפסיקה לבכות, לא מסכימה להיות לבד בלול או על הבטן למרות שנהנתה מזה בעבר. איך אפשר לדעת בוודאות?
    הרופא אמר שהחניכיים צריכות להיראות מודלקות. הן לא אדומות ונפוחות אבל בלמטה בצד אחד רואים כתם לבן ברור של שן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה םתשובה

יעל
    27/11/2012

מחכה לתשובה בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה םתשובה - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    28/11/2012

שלום רב ליעל ולאלכס.
    אי שקט יכול לנבוע מסיבות רבות. הנצת שיניים היא אחת מהן. רעב... רפלוקס... כאבי אזניים... זיהום בדרכי השתן... אבצסים באיזור הישבן... שערה כרוכה סביב האצבע... אפטות בפה... ועוד ועוד ועוד...
    כל זה דורש בדיקת רופא.
    לצערי אין פיתרון אחד מושלם כשאין אבחנה.
    יש צורך במצבים כאלה לפנות לבדיקת רופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה