טעימות גיל ארבעה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טעימות גיל ארבעה חודשים
    יעל
    13/12/2012

תינוק בריא בן ארבעה וחצי חודשים. מתעורר לאכול המון אז היתחלתי לתת לו קצת דייסה בבוקר ובערב כדי להשלים את האוכל כי הוא ניזון רק מפורמולה.
    שבוע אחד נתתי לו דייסת אורז 60מל בבוקר ובערב. והוא באמת הפסיק לקום בליחה. ושבוע אחד קורנפלר. (כמובן שהכל בהמלת הרופא)
    אני גרה בחול ואין לי מושג מה הולך פה עם הטעימות. כל החברות שלי שיש להן ילדים כבר התחילו בגיל ארבעה חודשים. העם עלי להתחיל להביא לו ירקות כל שהן בבוקר ובערב? או לא?? (אני מתכוונת לטעימות)??
    עוד שאלה אם הדייסה גורמת.לעצירות מה לעשות?
    בבקשה תתיחסו לשתי השאלות שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טעימות גיל ארבעה חודשים

הוספת תגובה

• עוד שרלה אחת בבקשה

יעל
    13/12/2012

הלילה האחרון כלומר הלילה הנוכחי הוא נרדם בשבע. וכל שלוש שעות צורח ובוכה. אני לאט שוללת את כל האפשרויות חום, חם, קר הכללל. מנסה להרגיע להרדים אבל רק אחרי בקבוק נוסף של אוכל הוא נרדם. זה הגיוני??? הוא בן ארבעה וחצי חודשים??

להזכירכם סך הכל יש לי שלוש שאלות זאת שפה והשתיים שלמעלב.
    בבקה אל תפנו אותי לרופא אני גרה בחו"ל טמנסה למצוא רופא אחר כי אני חושבת שהוא לא טוב.
    תודה. מחכה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה בבקשה

יעל
    15/12/2012

מחכה לתשובה בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעל

אלכס
    16/12/2012

קודם כל יש פה פורום תזונה נהדר ובו את יכולה לקבל תשובה בנושא הטעימות.
    טעימות מתחילים מגיל ארבעה חודשים-חצי שנה, תלוי מתי התינוק בשל ויש לכך סימנים כמו יציבות והרמת הראש, התעניינות במאכלים, תפקוד הלשון וכו' שיתארו לך בפורום.
    את הטעימות את מתחילה משתי כפיות ביום ובהדרגה עולה לעד ארבעה כפיות. תאדי ותרסקי לילד/ה שלך גזר, תפוחים, קישוא, דלעת וכדומה.
    את צריכה לתת את אותו הדבר שלושה ימים ברצף ורצוי בבוקר כדי לוודא שאין תגובה אלרגית.
    בגיל חצי שנה עוברים למרקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלה השניה

אלכס
    16/12/2012

התינוק מתעורר כל שלוש שעות בבכי? כנראה שהוא רעב, הגיוני. בעיקר עם שללת כל אפשרות אחרת. לא ציינת עם הוא יונק או אוכל תמ"ל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלה השניה - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    19/12/2012

שלום רב.
    אני מסכים עם תשובותיו של אלכס.
    רק אציין שלעיתים ילד בוכה בלילה לא כי הוא רעב, אלא מסיבה אחרת. גם אם שללת את הסיבות האחרות (חום.. קור וכו') עדיין יכול להיות שהוא בוה כי אוכל עולה לו במעלה הושט (רפלוקס). ואז הטיפול איננו ארוחה נוספת, אלא שינוי בסוג האוכל, ולעיתים טיפול תרופתי.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה