חיסון תינוקת בת חודשיים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסון תינוקת בת חודשיים.
    ג'ני
    09/03/2008

שלום.
    יש לי תינוקת בת חודשיים משקלה היום 4800 נולדה במשקל 2278 תינוקת יונקת הנקה מלאה, האם זה תקין?

כמו כן היום עשו לה את החיסון מחומש... כרגע אין סימנים לחום אבל היא לא נינוחה ולא אוכלת כמו תמיד יש מקום לדאגה שהיא לא אוכלת או פשוט זה תופעה של החיסון.

כמו כן הרופא בטיפת חבל אמרה שהפלים שלה איסימטרים והפנתה אותי לרופאת ילדים של בתי על מנת לבציעה אולטרה סאונד. יש לציין שגם לי הייתה איסימטריה בגפלים והכל היה תקין לאחר שעשו לי רנגנט בהיותי תינוקת. מה האולטרה סאונד אמור לראות בדיוק אשמח לקבל תשובה.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיסון תינוקת בת חודשיים.

הוספת תגובה

• תשובה לג'ני

ד''ר הדר ירדני
    09/03/2008

שלום ג'ני,
    אנסה לענות שאלה שאלה.
    המשקל תקין.
    יתכן מאד שזו תגובה לחיסון ואין מקום לדאגה. כדאי לראות אם המקום של הזריקה לא אדום ונוקשה (לא "לשחק" רק לראות) באם כן, כדאי לשים קומפרס במקום. אפשר גם לתת אקמול חד פעמי. כמובן, אם מחר אין שיפור, כדאי לפנות לבדיקה.
    לא הבנתי למה התכוונת, אולי לקפלים? אולטרסאונד פרקי ירך? אם כן, אז הבדיקה מטרתה לזהות פריקה מולדת של מפרק הירך, גורם לאסימטריה והגבלה בפיסוק. במקרה ויש מטפלים שמרנית ברוב המקרים.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ג'ני
    09/03/2008

תודה על תשוה מהירה.

היא היום אחרי החיסון פשוט נראת נורא חלשה אין חום המקום לא אדום ולא נפוח (בלי עין רעה) היא ישנה יותר מהרגיל נראת חלשה ולא אוכלת כמו שתמיד היא רגילה לאכול.
    האם זה תקין זה חלק מהשפעת של החיסון?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לג'ני

ד''ר הדר ירדני
    09/03/2008

שלום ג'ני,
    בהחלט יתכן שקשור לחיסון.
    למרות שיתכן ומדובר במחלה אחרת שמתחילה.
    אם מחר לא תהייה הטבה, כדאי להבדק.
    בברכה, הדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה