מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשה צהובה מהנרתיק לילדה ואדמומיותמיכל02/03/2013
שלום רב,
בתי בת 6 ובתקופה האחרונה הבחנתי בשלוש הזדמנויות במעט הפרשה צהובה על התחתונים. במקביל שפתי הפות היו מעט אדומות . במהלך היום היא לא התלוננה כלל אבל התעוררה בלילה ואמרה ששורף לה "למטה". כאמור קרה שלוש פעמים בתקופה של כחודשיים. אציין כי היא ילדה טפו, טפו בריאה, אין שום שינוי התנהגותי, מלאת שמחה, אוכלת כרגיל ומתנהגת כרגיל. כמו כן אני מקפידה איתה על הגיינה. הדבר היחיד שמפריע לי הוא שהיא לא שותה מספיק לטעמי..ולכן אפילו לא נכנסת בגן לשירותים.(לכן אני שוללת אפשרות של תולעים..) היא מתפנה בבוקר ושוב בסביבות שתיים כשחוזרת. שמתי לה משחה טבעית לתינוק אותה אני נוהגת לשים לתינוק השני למניעת אדמומיות מהטיטול וזה עזר. לפני שארוץ איתה לרופא..האם יתכן כי ביגוד צמוד מדי (טייצים..)..שטיפת האיזור האינטימי מבחוץ עם סבון וחוסר השתייה הם הגורם לכך..?, האם במידה וההפרשה והאדמומיות לא יחזרו עדיין עלי לגשת לרופא שיראה אותה?,
בברכה, נוגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה צהובה מהנרתיק לילדה ואדמומיות - תגובה
ד''ר אבישי קרן03/03/2013שלום רב.
אני מציע לבצע בדיקת שתן (כללית ותרבית) וכן משטח מההפרשה המקומית. ניתן לבצע את המשטח הזה אצל רופא/ת נשים או רופא הילדים.
יש לברר אם מדובר בהפרשה ממקור פטרייתי, אשר דורש טיפול (בד"כ משחה אנטיפטרייתית מקומית).
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתיחסות ובהמשך..
מיכל04/03/2013תודה רבה על התשובה. אציין כי מאז לא חזר העניין , אין הפרשה..ואין תלונות על כאב..האם בכל זאת לקחת אותה לבדיקה או שאפשר לוותר ולקחת אותה אם חלילה יקרה שוב..?
בברכה, נוגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)