שילוב חלב אם וסימילאק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב חלב אם וסימילאק
    שני
    13/03/2008

בני ניזון כמעט מהתחלה משילוב של חלב אם וסימילאק (בגלל בעיות הנקה בהתחלה וחוסר בחלב),
    בחודש הראשון קיבל מנה 60 CC של סימילאק edvanced ובחודש השני עברנו למה 120 CC של סימילאק טופ.. בדיעבד כשאני חושבת על זה התחילו להיות לו יותר עצירויות (כן, אני יודעת שעצירות זה רק מ-10 ימים והלאה, אבל עדיין הוא מאד סבל גם אם זה היה כל 4-6 ימים בין לבין), מכיוון שיש לי מספיק חלב (אני שואבת מאז שהוא נולד מכיוון שהוא לא היה מוכן לינוק) החלטתי להפסיק לתת לו את הסימילאק, ומזה שבועיים הוא ניזון אך ורק מחלב אם.. ומאז הפלא ופלא כל יום-יומיים (טפו טפו טפו)... לא שיניתי דבר בתזונה שלי.
    מה יכול להיות הגורם לעצירויות, שכן בחודש הראשון היה עושה 4-5 פעמים ביום!
    מכיוון שאוטוטו אני חוזרת לעבוד אני כבר לא אוכל לשאוב באותה תדירות, ולכן אני אהיה חייבת לחזור להאכיל בתחליף חלב.. מה את מציעה לעשות? האם כדאי לנסות מטרנה?
    עוד שבועיים ימלאו לו 3 חודשים, אולי כדאי לחכות? שכן אז מערכת העיכול יותר בשלה?
    אני מפחדת שהוא יסבול שוב פעם (היו לו גם יותר גזים, גרפווטר היה בשימוש יום יומי עד לפני שבועיים).
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילוב חלב אם וסימילאק

הוספת תגובה

• תשובה לשני

ד''ר הדר ירדני
    14/03/2008

שלום שני,
    יתכן בהחלט שהיציאות הושפעו מהסימילאק, ויתכן שלא היה קשר.
    בכל אופן, אין ספק שכעת המצב יותר טוב, והשאלה היא איך נשמר אותו.
    אז כמובן, תמשיכי להניק ולשאוב כל עוד את יכולה.
    על פי הכמויות שאת ציינת יש לי רושם שנתתם יותר מדי אוכל. גם הנקה וגם 120 CC נשמע הרבה, ויתכן שגם זה לא תרם.
    עצתי, כשתתחילי לעבוד, באם לא יוכל לקבל את כל המנות מחלב אם, תנסי לתת לסירוגין. כלומר, אל תשלבי יותר כי יתכן שזה הרבה ומעמיס מדי וגורם לכאבים ואי נוחות.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שני
    14/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בברכה,

ד''ר הדר ירדני
    14/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה