שיעול לבן חצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעול לבן חצי שנה
    שולה
    02/06/2013

שלום, הבן שלי בן חצי שנה וסובל מנזלת ושיעול כבד למעלה מחודש. מביקורים נשנים וחוזרים אצל הרופא נאמר לי שזה בגלל חילופי העונות ויכול להיות שהוא מוציא שיניים. חוץ מאנלציות עם מים ומלח שלא ממש עוזרות הרופא לא נתן לי כלום הוא טוען שזה יעבור לו לבד ולא ממהרים לתת תרופות לתינוק בגיל הזה. יש סירופ שנקרא טננבלוט והוא של בית טבע על בסיס צמחים ששמעתי שעוזר נורא. אני יכולה לתת לו? הוא ממש סובל ומתעורר בלילה בגלל זה וזה כבר נמשך הרבה זמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעול לבן חצי שנה

הוספת תגובה

• שיעול לבן חצי שנה - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    13/06/2013

נטלי שלום.
    אני מסכים עם הרופא המטפל שלכם, שאין מה לטפל מעבר לאינהלציות מי מלח, מי מלח לאף, השכבה גבוהה, אדים קרים.
    כל דבר נוסף... אולי יועיל ואולי לא (ואולי יזיק?).
    ולכן, המלצתי היא לא להתעקש "להילחם" בנזלת ושיעול.
    אני לא מכיר מה מכיל הסירופ, ובעבר שמעתי רופאה נוירולוגית שאני חוזר על דבריה כאשר מישהו אומר את המשפט "אם זה לא יועיל, זה לא יזיק"... שזה משפט לא נכון, והמשפט הנכון הוא ש"אם למשהו יש פוטנציאל להועיל, אז גם יש לו פוטנציאל להזיק".
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה