אף סתום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אף סתום
    הדס
    02/06/2013

שלום,
    בני בן 8 וחצי (כמעט) חודשים.. מזה כחודש / חודש וחצי סובל מאף סתום. לא נזלת נוזלית שיוצאת מהאף, פשוט רואים נזלת יבשה בנחיריים. בשבוע האחרון המצב החמיר וזה ממש מפריע לו ביום יום - בהנקה, בשתייה, בשינה (מתעורר יותר, קשה לו לנשום עם המוצץ).
    בנוסף, בתקופה האחרונה הוא נוגע באוזניו מידי פעם (באוזן אחת יותר מהשנייה), מחזיק אותן ומושך - היינו אצל רופא הילדים - אין דלקת אוזניים, ריאות נקיות, בדיקה גופנית תקינה וכו'.
    רק לציין, כי לפני כשבועיים סבל מאדמדמת, ממנה יצא סופית בימים האחרונים.
    אני שמה לו אוטריוויני מידי פעם (לא נראה שזה עוזר או מקל) וגם משתמשת באדים קרים בחדר השינה. אני לא רואה הקלה - האם הגיוני שזה נמשך כל כך הרבה זמן? מה ניתן לעשות ע"מ לעזור לו.

תודה רבה מראש,
    הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אף סתום

הוספת תגובה

• אף סתום - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    13/06/2013

הדס שלום.
    התיאור שלך מתסכל... כי הילד סובל, ואין כל כך מה לעזור לו מעבר למה שאת כבר עושה.
    הטיפול האפשריים כוללים מי מלח לאף, אינהלציות של מי מלח, השכבה גבוהה, אדים קרים. יש כאלה שמוסיפים תרופות (אני אישית מאוד נגד...) להקלה על גודש. בחלקם יש הגבלת גיל (מעל שנה / שנתיים).

הרבה פעמים ניתן לראות שהילד אוכל יותר טוב לאחר אינהלציה. וגם ישן טוב לאחר אינהלציה של מי מלח.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שקד שלישי

הדס
    13/06/2013

שלום ותודה על תגובתך,

לאחר ביקור אצל רופא אוזן גרון + צילום, התברר שהסיבה לקושי הוא שקד שלישי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה