כמות נוזלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמות נוזלים
    אלמונית
    03/08/2013

שלום,
    אני רוצה לדעת בבקשה כמה צריך לשתות בממוצע תינוק כבן שנה וארבעה חודשים?
    האם כמות של בין ליטר וחצי לשניים זה הרבה מידי? הוא שותה המון, משתין הרבה, ואני כבר מתחילה לחשוש אולי זו נורת אזהרה. לא יצא לי לשמוע על תינוק ששותה כמו מבוגר ואף יותר.
    יש לציין שזה לא מים, אלה מעורבב עם מי., אבל ממש טיפ-טיפונת, בשביל הצבע והטעם. לא ניסינו לעבור רק למים, למרות שעכשיו אנחנו מתחילים לעשות זאת, אבל בכל זאת רוצה לשאול.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמות נוזלים

הוספת תגובה

• לדעתי זו ברכה!

גלית
    05/08/2013

תינוק ששותה הרבה זה פשוט נפלא! יש תינוקות שמסרבים לשתות והבעיה הרבה יותר קשה. גם הקטנה שלי היתה שותה המון ומבקשת שוב ושוב בקבוק. בהתחלה הייתי שמה לה כל פעם ממש קצת כי היה לי ברור שהלילה יהיה רטוב מאוד אבל אחר כך החלטתי שמדובר במים ולא אמורה להיות הגבלה. קנינו הביתה מתקן של מי עדן ואני גם לא דואגת שהיא נחשפת חלילה ליותר חיידקים או משהו כזה (במים מהברז). אין ספק שזה יותר טרחה עבורך ויותר חיתולים להחליף, אבל אני לא בעד להגביל...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמות נוזלים - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    15/08/2013

שלום רב.
    לא ציינת את משקלו של הילד, אך זה נשמע יותר מהמקובל לגילו (משקל 10-11 ק"ג?).
    אני ממליץ לפנות לבדיקת רופא, שיוכל לבצע הערכה, ובירור לפי הצורך.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה