עצירות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות?
    שיר
    24/03/2008

יש לי תינוקת בת חצי שנה, הרוב המוחלט של התזונה שלה זה הנקה (היא קיבלה אולי 5 -6 פעמים סימילק/ דייסה גם וגם) ומעט מאוד מרק ירקות וטעימות שונות.

עוד שהיא הייתה בהנקה מלאה היציאות שלה לא היו סדירות מידי יום והיו לה הפסקות לפעמים עד שבוע - אני יודעת שזאת לא בעיה בהנקה אבל זה היה מטריד אותי כאשר היה נראה לי שהיא סובלת שזה לא יוצא והיו לה "פלוצים" מסריחים- כשכבר היה יוצא (אפילו פעמיים ביום) הקקי לא היה מוצק אבל מאוד מסריח- ולפעמים אפילו בצבע שחור ומרקם כמו שיש להם אחרי הלידה.

ככה זה עד היום - ה"פלוצים" שלה מאוד מסריחים, ונראה שהיא מתאמצת לעשות לפעמים ולא יוצא. האם זה הגיוני שבהנקה זה יהיה כל כך מסריח? האם זה יכול להעיד על בעיה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות?

הוספת תגובה

• תשובה לשיר

ד''ר הדר ירדני
    24/03/2008

שלום שיר,
    אני לא חושבת שישנה בעיה.
    מה שאת מתארת שכיח למדי.
    בכל מקרה, על מנת להסיר דאגה,
    אפשר לשלוח בדיקת צואה למעבדה.
    אנא התייעצי עם רופא הילדים שלכן.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שיר
    25/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בברכה

ד''ר הדר ירדני
    25/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה