מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוששת להתחיל אינפמילנעמה22/08/2013
שלום בני בן חודשיים ובעקבות הקאות ופליטות מרובות, צרחות בזמן האכלה וכו פנינו לרופאה שאמרה שכנראה מדובר ב׳ ריפלוקס ויעצה לנסות אינפמיל. בעקבות דברים שקראתי על האינפמיל חששתי להתחיל עם הפורמולה והמשכנו כרגיל. בינתיים המצב החמיר והרופאה יצאה לחופשה עד סוף אוגוסט ופנינו לרופא אחר שאמר שחד משמעית מדובר ב׳ ריפלוקס קליני ושיש לתינוק פצע בושט. התחלנו לתת זנטק ובעקבות עצתו - להסמיך הפורמולה עם דייסת קורנפלור במקום להשתמש ב׳ אינפמיל. זאת היה לפני כשלושה שבועות ואמנם הצלחנו להיפטר מהצרחות והקשתות הגב בזמן ההאכלה אך הפליטות המרובות נמשכות והכי גרוע- חוסר השקט הכללי שלו. זה כמעט בלתי אפשרי להניח אותו בעריסה במהלך היום למרות שיצרנו שיפוע ואני נאלצת להחזיק אותו לפעמים שעתיים!! אחרי האוכל עד שנרגע ועד שאני מפסיקה לשמוע את האוכל עולה לו ואז כבר מתכוננים להאכלה הבאה וזה מעגל שאני א מצליחה לצאת ממנו. נוסף על כך הוא משמין יותר מידי וכבר מגיע כמעט למשקל של שישה קילו ואני מוטרדת מכך מאוד...
האם האינפמיל יכול לעזור יותר מהסמכת הפורמולה או שהאפקט הוא אותו האפקט? האם אפשר לעבור בהדרגה לאינפמיל כדי להימנע מעצירות או שהמעבר צריך להיות חד והאם בכלל מעבר הדרגתי יכול למנוע עצירות? האם העצירות היא זמנית עד שהגוף מתרגל או שיהיה מדובר בעצירות כרונית? ושאלה אחרונה- במקרה של עצירות האם ניתן יהיה לתת מים בהם הושרו שזיפים יבשים בגיל כה צעיר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוששת להתחיל אינפמיל - תגובה
ד''ר אבישי קרן03/09/2013נעמה שלום.
אינני יודע מדוע יש לך חששות רבות כל כך מאנפמיל.
מניסיוני עם תינוקות הסובלים מרפלוקס במרפאתי, טיפול באנפמי פותר מהר מאוד את הבעיה, ואין אפילו צורך בטיפול תרופתי (כזנטאק )בנוסף.
תנסי את הטיפול ותראי אם זה עוזר.
אם יופיעו תופעול לוואי (את חוששת מעצירות?) - אז יש איך להתמודד עם זה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)