שואלת שוב-פתח נרתיק חסום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שואלת שוב-פתח נרתיק חסום
    טל
    20/10/2013

אנא ענה על שאלתי. תשובתך הקודמת לא התייחסה כלל למה ששאלתי. ענית על שאלה שלא שאלתי כלל וכלל.
    מציגה שוב את שאלתי:
    בתי בת 11 חודשים. פתח הנרתיק שלה נחסם בהדרגה בקרום במשך חודשי חייה הראשונים.
    שמתי לב לפני שבוע שחלקו האמצעי של הפתח נפתח (שני הצדדים של פתח הנרתיק נפרדו).
    שאלתי היא, האם ייתכן שפתח הנרתיק ייפתח מעצמו, ואם כן האם ייתכן שייפתח חלקית, או שהוא נפתח רק אם מפעילים כח עם האצבעות על מנת להפריד את שפות הפתח זו מזו?
    האם ייתכן שזה יקרה מישיבה שלה ברגליים מפושקות?
    מה הסיבות שעשויות להביא לפתיחה כזאת של החסימה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שואלת שוב-פתח נרתיק חסום

הוספת תגובה

• שואלת שוב-פתח נרתיק חסום - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    07/11/2013

טל שלום.
    אני מניח שהחיבור בין השפתיים הקטנות אשר מסביב לפתח התופת נפתחו חלקית. זה יכול לקרות בשל כוח שהופעל על המקום, ובשל הפרשות הורמונליות שהגיעו לאיזור (קורה בגיל מבוגר יותר בד"כ...). יכול להיפתח מעצמו גם.
    לא מוכר לי שזה קורה מישיבה בפישוק.
    אני ממליץ על לפניה לבדיקת רופא שיראה שאני מדבר על מה שאת מדברת.
    כי יכול להיות ש"פתח הנרתיק" מבחינתך הוא אולי קרום פנימי אשר את רואה (קרום הבתולין) ולא השפתיים הקטנות שאני מבין שעליהן את מדברת.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שואלת שוב-פתח נרתיק חסום - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    07/11/2013

ניתנה תשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה