תינוקת בת 3 חודשים חסרת תאבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת 3 חודשים חסרת תאבון
    אמא מודאגת
    29/03/2008

שלום לכם
    ביתי בת 3 חודשים, נולדה במשקל 2.400 ק"ג. בגיל חודשיים שקלה 4.650. בבדיקה האחרונה של גיל 3 חודשים שקלה 5.050 ק"ג כלומר עלתה רק 400 גרם בחודש שזה מעט מאוד. מזה שבועיים היא מסרבת לינוק משעות הצהריים ועד הלילה. היום הגיע העניין לשיא חדש והיא סרבה לינוק מ8:00 בבוקר ועד 22:00 (!!!). ניסיתי לתת לה בקבוק והיא סרבה גם לזה. היא לא חולה, אין לה חום, היא לא אפאטית היא פשוט לא מוכנה לאכול. מה הענין עם זה? אשמח לכל רעיון ועצה. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לאמא

ד''ר הדר ירדני
    30/03/2008

שלום,
    אכן נשמע מוזר.
    בגיל חודשיים היא כמעט הכפילה את המשקל והגיעה למשקל שהיינו מצפים לו בגיל 3 חודשים בערך.
    בעצם, המשקל שלה כעת תקין, נכון שהיה עדיף שהעליה היתה נראית אחרת.
    בכל אופן, כרגע אם לא אוכלת כדאי לפנות לבדיקה.
    צריך לראות שאיננה חולה (גם אם לא מראה סימני חולי),
    שאינה מיובשת.
    אני מבינה שהיא לא אוכלת דבר כל השעות האלו? כי אם היא שותה מים למשל, כמובן שיש להספיק את זה ולדבוק רק ביניקה.
    בברכה, הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה!

אמא מודאגת
    30/03/2008

היא לא מקבלת מים. נתתי לה אתמול קצת חלב שלי דרך מזרק לפה כדי שלא תתיבש. אין לה מספיק טיטולים רטובים אז אני מניחה שהיא כן במצב מסוים של התיבשות. בכל מקרה היום אנחנו הולכות לראות רופא על מנת לשלול בעיה רפואית כלשהי. נקווה לטוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאמא

ד''ר הדר ירדני
    30/03/2008

אכן נקווה לטוב,
    בברכה, הדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה