תינוק שצורח מכאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק שצורח מכאבים
    ענבר
    17/11/2013

בני כבן חודש הוא הרבה לצרוח היום מכאב במשך משהו כמו שש שעות. ככלל- הוא סובל מגזים מאוד. מה לעשות?

לציין שהוא יונק קצת ומשלים את התזונה מסימלק אדוונס פלוס (עשיר בסיבים תזונתיים).

בברכה
    אמא מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק שצורח מכאבים

הוספת תגובה

• תינוק שצורח מכאבים - תגובה

ד''ר אבישי קרן
    18/11/2013

ענבר שלום.
    אני מציע לפנות איתו לבדיקת רופא.
    יש הרבה סיבות לחוסר שקט בתינוקות. הסיבות הנפוצות יותר הם רעב, כאבי בטן (קוליק) רפלוקס קיבתי-ושטי. אך יש סיבות נוספות שיכולות לגרום לאי שקט, ודורשות בדיקת רופא.
    הרופא יתרשם ממראהו הכללי של הילד, ויבדוק אותו מכף רגל ועד ראש. ואם לא ימצא דבר - אז קרוב לודאי שזה אכן מהגזים / כאבי בטן של קוליק.
    הטיפול הוא מסאג'ים לבטן, קיפול הרגלים לכיוון הבטן, ויש גם אפשרות לשימוש בתרופות להקלה על כאבים אלה/או שינוי כלכלה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

רוני
    19/11/2013

לגבי תכשירים להקלה על הכאב..לי חברה המליצה על סימיקול ואני מניקה.האם צריך לתת את התכשיר לפני כל הנקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה אחת..

רוני
    19/11/2013

האם יכול להיות שהגזים הם כתוצאה מהנקה לא נכונה (בה התינוק שואב גם אוויר)?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה